wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Middelfart Roklub gjorde det fortrinligt som vært ved dette års forbundsmesterskaber i coastal

Billeder: Dansk Forening for Rosport og Middelfart Roklub

Solskin og tilpas med vind over Lillebælt, var de forhold der lørdag mødte de friske coastalroere som havde taget turen til Middelfart Roklub for at deltage i årets Danish Open Coastal Rowing, DM i Coastal 2022.

Banen som roerne skulle ud på, var både spædende, udfordrende, med gode sving og vendinger – og så skulle roerne ikke kun en, men to gange under den gamle Lillebæltsbro.

Den nye Lillebæltsbro var med til at lave en flot kulisse for de dystende roere på vandet

Dagens første løb blev skudt i gang kl. 10.30, og gennem hele dagen kunne de fremmødte roere nyde septembersolen og det lidt udfordrende farvand, som vinden var med til at skabe ude på Lillebælt.

Der var også rig mulighed for tilskuerne, for at se VM-sølvvinderne fra sidste år i CW2x Mette Dyrlund og Calina Schanze (DSR) i aktion på tæt hold. De to snuppede da også guldmedaljen i selvsamme disciplin.

De to VM-sølvvindere Mette og Calina. Det er Mette som sidder stroke (2) i båden.

TV2 Fyn kiggede også forbi klubben og lavede et kort indslag til deres aftennyheder, det kan du se her:

 

Ved mesterskaberne i Middelfart, var det da også Danske Studenters Roklub, der var mødt talstærkest op. Men værtsklubben havde også selv en del både på vandet, og de to dygtige, svenske coastalroere Peter og Maria Berg, havde også taget turen til det fynske for at være med.

Peter og Maria var også de stærkeste i CMix2x-klassen ved årets DM
Men også et par friske UNI-roere fra Aalborg, havde for en stund skiftet otteren ud med en C4x, og havde taget turen til Middelfart for at være med.

Danish Open Coastal Rowing 2022 er sponsoreret af rosportens eget selskab Eurow ApS.