wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Motorsport gør det. Fodbold gør det og cykling gør det med stor succes. Laver digitale træningsfælleskaber i e-universet. DFfR lancerer nu rosportens løsning på eSport.

eRoning – træning når det passer dig er udviklet af medarbejderne på Sekretariatet, og er rosportens svar på eSport i et helt nyt univers.

Alle er velkomne til at udforske www.eRoning.dk.

Hvad kræver det for at være med?

Adgang til en romaskine enten hjemme, i roklubben eller i fitnesscenteret plus en telefon. Så er du i gang. Er du motionist, og vil træne alene kan du bruge din mobil eller en tablet. Ønsker I at bruge eRoning til holdtræning i roklubben, kan I med fordel bruge et TV eller en projektor og en hvid væg. Så er I klar.

Hvor lange er programmerne?

www.eRoning.dk finder du/I videotræningsprogrammer med en virtuel instruktør, som altid er klar til at træne sammen med dig/jer. Størsteparten af trænings af programmerne varer mellem 30-55 minutter. Et enkelt er kort og hårdt, og varer blot 10 minutter. Programmerne er målrettet motionister, hvor alle kan være med. Vi garanterer sved på panden til både erfarne roere, nybegyndere og supermotionister.

Alle billeder til eRoning er taget af Dorthe Loadstar for DFfR
Sved og smil på samme tid. Den visuelle stil på www.eRoning.dk har kant og personlighed

Hvem er instruktører?

På eRoning.dk møder du/I tre forskellige instruktører, i hver deres programkategori:

  1. Kort&Hårdt er med Ole Søgaard som instruktør. Programmet varer blot 10 minutter og er målrettet motionister, hvor romaskinen indgår som et del-element i den samlede træning. Det er typisk crossfitt atleter, der vil have gavn af dette program.
  2. Puls&Styrke er med Charlotte Buchwaldt som instruktør. Programmerne byder på intervaller i romaskinen, og udfordrende gulvøvelser med fokus på at styrke mave og ryg. Alle øvelser bliver grundig gennemgået inden programmet går i gang.
  3. Rospinning er med formanden for Nyborg Roklub Brian Sørensen ved roret. I snart 10 år har han lavet nye motiverende rospinning programmer med masser af intervaller og ny musik til hvert program. På www.eRoning.dk folder han sig ud i samme stil, og al musik er rettighedsfrit.

Ved lancering er der 5 videotræningsprogrammer på www.eRoning.dk og hver 14 dag kommer der et nyt videotræningsprogram.

Charlotte Buchwaldt og Brian Sørensen er instruktører på eRoning

Hvordan gør jeg/vi?

www.eRoning.dk holder vi dig i hånden og viser dig step by step, hvordan du kommer i gang.

Træner du alene kan du med fordel bruge appen ErgZone. Den koder PM5 monitoren via bluetooth. Du skal blot have et trådløst headset i ørerne og starte samtidig med instruktøren. Bonusgevinsten er, at din træning bliver logget i Concept2 logbog så du hele tiden kan se om du bliver bedre.

Ror du sammen med andre, kan I downloade videoerne og bruge dem til virtuel holdtræning. Brug en projektor eller et fjernsyn til visning. Jo større billede des federe oplevelse. Krydr oplevelsen med en god bluetooth højtaler så alle få en god lydoplevelse. DFfR yder starthjælp for klubber der har behov for det.

Alle videotræningsprogrammer indeholder en tydelig grafik, det klart og enkelt illustrerer tid, tempo og intensitet for det enkelte interval.

Abonnenter på www.eRoning.dk bliver inviteret til 4 årlige teknik workshops på teams

eRoning – live

Ud over træning on demand, byder eRoning også op til fællestræning. Vi kalder det eRoning live.

Her vil medlemmerne af eRoning blive inviteret til fælles træning sammen med dygtige instruktører, tidligere landsholdsroere og andre motiverende ro-personligheder.

eRoning live går i luften til marts.

Hvad koster det?

Der er en mindre brugerbetaling på www.eRoning.dk hvis man ønsker den fulde pakke med adgang til alle videotræningsprogrammerne. For medlemmer af en roklub vil der være en rabat på brugerbetalingen. Roklubber, der vil bruge eRoning til at lave endnu mere holdroning i klubben, skal betale et mindre beløb som dækker for brug af alle eRoning programmerne i klubben – for alle klubbens medlemmer.

Charlotte Buchwaldt byder op til fælles træning på eRoning.dk