wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
En ny aktivitet, der kan skabe muligheder for alle.

Der har været talt om det længe, og i udlandet har de gjort det. Nu kommer eKaproning til Danmark.

Alle DFfRs ergometer kaproninger vil i den kommende vintersæson blive gennemført, ikke som fysiske stævner, men som virtuelle regattaer, hvor deltagerne kobler romaskinen til en PC og konkurrerer mod andre roere fra hele landet.

DFfR har tegnet aftale med hollandske Time Team og deres platform Homerace. Systemet har været afprøvet til Britisk Mesterskab, Head of the Charles og vil blive brugt af FISA til ergometer VM 2021.

Ny turnering

Mesterskabsturneringen er en ny vinteraktivitet, hvor alle kan være med. Det er en virtuel erstatning for de fysiske stævner, Sjællands, Jysk og Fynsk Mesterskaber. Alle eKaproninger foregår live, og følger dermed den tidsplan som er lagt ned over løbslisten for den enkelte konkurrence. Løbslisten vil være gennemgående til alle tre regattaer og byder både på en 6km udfordring, 2 minutter så langt som muligt for de mindste juniorer, 2KM for U17-23 og den åbne klasse. Som noget nyt skal masters kun ro 1000 meter, så distancen er den samme på vand og land.

Åbent for tilmelding nu

Tilmelding sker i Regattahæftet. Vælg Mesterskabsturneringen hvis du vil tilmelde en roer til alle tre runder. Vil du kun tilmelde en roer til en af runderne, skal du bruge enten Sjællands, Jysk eller Fyns Mesterskaberne.

Datoerne for de tre runder er:

  1. Runde 1 = 28.11.2020.
  2. Runde 2 = 09.01.2021
  3. Runde 3 = 06.03.2021

Startgebyr

  • Jun E & D: 75,- pr turnering, 150,- ved deltagelse i alle 3
  • Jun C – A: 85,- pr. turnering, 170,- ved deltagelse i alle 3
  • Sen & Mas: 95,- pr. turnering, 190,- ved deltagelse i alle 3.
  • Dertil kommer det obligatoriske sædegebyr.

Diplom og medalje
Den endelige vinder i de respektive klasser kåres først når tredje og sidste runde er gennemført. Efter hver runde kan deltagerne downloade et flot diplom. Mesteren i den enkelte klasse vil få en ny specieldesignet medalje. Alle medaljer vil blive sendt til mandskabslederen fra hver klub så klubben selv kan vælge at lave en lokal fejring.
DM tæller ikke med i Mesterskabsturneringen.

Hvordan fungerer teknikken?
Her på siden finder du en brugermanual. Læs den grundigt, så kommer du godt i gang.
Inden første runde i Mesterskabsturneringen afholder vi en prøve-regatta, hvor du får mulighed for at prøve og koble dig på og få styr på den tekniske del. Dog dig orienteret her på roning.dk.

Danmarks Mesterskaberne

Ergometer DM 2021 afholdes lørdag den 30. januar 2021 ikke i Gladsaxe Sport Center, men virtuelt.

Tilmelding sker i Regattahæftet.