wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Vil du være en del af et spændende, nyt projekt?

Et nyt otterprojekt er ved at se dagens lys, i et samarbejde mellem Danmarks Rocenter og Kraftcenter København. Denne gang er der tale om et herreotterprojekt, hvor de første, indledende møder allerede er afholdt og mange roere har meldt deres interesse om at indgå i projektet, der skal løbe frem mod OL i 2028.

Men projektet mangler en styrmand/kvinde – måske er det dig, eller en du kender, vi leder efter?

Har du sportslige ambitioner, og er du interesseret i at være med på en spændende rejse med masser af gode oplevelser igennem godt kammeratskab, træningslejre, regattaer national og international, mesterskaber, så har du muligheden her.

Projektet vil give dig en unik mulighed for at udvikle dig personligt på mange områder. Det vil give dig et godt fundament, som du kan anvende igennem hele livet.

Hen over vinter og frem til marts vil træningen primært foregår i weekend med 2 træninger om dagen.
Fra marts 2025 intensiveres træningen, og fra april 2025 kommer deltagelse ved regattaer.

Det vil være en fordel, hvis du er bosat i København eller omegn, da projektet har primær træningsbase på Bagsværd sø. Alternativt skal du være indstillet på at rejse til København i weekenderne og fra 1. april 2025 være bosat i København.

Har du roerfaring og eventuel erfaring med at styre 4- eller 8+, er mindst 15 år, har en højde på 160-170 cm, din vægt ligger omkring 55 kg og projektet ellers har din interesse, så send en kort beskrivelse af dig selv senest d. 1. august 2024 til Landstræner Jens Vilhelmsen på mail [email protected] eller Johnny Vikkelsøe på [email protected].

For uddybende spørgsmål til M8+ projektet så kontakt:
Jens Vilhelmsen på +45 20 64 73 24  eller Johnny Vikkelsøe på +45 81 10 23 90