wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Nu er kursussæsonen 2020/2021 klar

Kalenderen siger d. 1. oktober og det betyder at Dansk Forening for Rosport nu er klar til at præsentere den kommende kursussæson.

Igen i år spænder kursusudbuddet bredt og du kan blive uddannet både Langtursstyrmand og Ungdomstræner. Som altid har vi gjort os umage, og har placeret kurser både øst og vest for Storebælt, så du ikke skal rejse unødigt langt for at blive uddannet klubtræner eller langtursstyrmand.

Som noget nyt introducerer vi SPOT-kurser.
Det er korte en-dages-kurser som planlægges løbende. Det vil sige at der pt. ikke er fastsatte datoer, men du kan helt uforpligtende, skrive dig op til at få besked, når der bliver planlagt et SPOT-kursus.

Du kan se den fulde liste over kurser der udbydes i sæson 2020/2021 via link i højre side/i bunden af siden. Bemærk at der kan komme enkelte opdateringer til listen henover efteråret.

DFfR kurser og Covid-19

Vi er hele tiden opmærksomme på situationen omkring coronavirus/COVID-19. Dette betyder også at vi kan finde på at aflyse kurser hvis vi ikke mener de kan afholdes forsvarligt. Der vil være håndsprit og mundbind tilgængelig på alle kurser.