wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Over 20 europæiske ronationer var i weekenden samlet i Danmark for at drøfte den fremtidige strategi for europæisk roning.

Af Lennart Vestergaard | Billeder: Lennart Vestergaard og Morten Juel Hansen

I den forgangne weekend har DFfR afholdt European Presidents Meeting, hvor alle de europæiske roforbunds præsidenter/formænd, samt formanden for World Rowing var sat i stævne i København.
Københavns Roklub lagde lokaler til konferencen, der foregik fra lørdag morgen til søndag eftermiddag.

De udenlandske deltagere kunne derfor både være faglige og nyde synet af Københavns havn i pauserne mellem de forskellige sessioner. DFfR var repræsenteret med formand Conny Sørensen og næstformand Morten Juel Hansen.

DFfR’s formand Conny Sørensen åbnede konferencen med en kort fortælling om dansk roning og Københavns Roklub med ønsket om en god og udbytterig konference

European Rowing Board takkede Dansk Forening for Rosport for samarbejdet og arbejdet i afholdelsen af Presidents Meeting.

Tidligere OL-roer Anne Lolk og formand for Ergometerudvalget præsenterede sammen med Næstformand Morten Juel Hansen eRoning/eRowing over for de deltagende delegationer, og inspirerede deltagerne for nye muligheder for at tænke i medlemskaber og roning, der nødvendigvis ikke foregår på vandet.

Lørdag aften blev afsluttet med en kanalrundfart, så konferencedeltagerne havde mulighed for at opleve København på tætteste hold, efterfulgt af en formel middag i Københavns Roklub.

Deltagerne blev hentet hos Københavns Roklub og blev taget på en tur gennem alle de Københavnske kanaler.

DFfR takker European Rowing, alle udenlandske ronationer for samarbejdet og Københavns Roklub for hjælp med praktik og forplejning over weekenden.

  • Kontakt:
    Bent Jørgensen
    Sekretariatsleder
    Tlf.: +45 21 76 72 75