wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Endnu en tysk regatta er overstået med flotte danske resultater

Billeder: Ungdomslandsholdene i roning

Ratzeburg Regattaen 2019 fejrede 60 års jubilæum og de danske både, roede mange pæne topplaceringer hjem på de tyske robaner i den forgangne weekend.

Som den danske regatta i Haderslev, der ligeledes løb af stablen i weekenden d. 8.-9. juni, var regattaen i Ratzeburg også plaget af kraftig blæst. Det resulterede i aflyste finaler lørdag og en ekstra udfordrende søndag med 2x finaler og de planlagte indledende løb.

Samtlige danske både samler gode resultater sammen i løbet af både lørdag og søndag, og det på trods af de udfordrende vindforhold.

De danske U23 roere, som ikke har større internationale mesterskaber at teste formen af på, forud for VM, viste på de tyske robaner i den forgangne weekend et flot niveau.

På trods af de flotte resultater som de danske roere har med hjem, så er den danske Ratzeburg-trup væsentligt mindre end for blot to år siden. I 2017 stillede omkring 90 danske roere op, til den tyske regatta mens antallet i år er faldet til 58.

Men generelt sætter de danske roere tyskerne på plads af flere omgange, og for U23 roerne venter næste internationale opgave ved VM i Sarasota, Florida.