wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Dansk Forening for Rosport har ansat Henrik Mortensen i en deltidsstilling, hvor han i Danmarks Rocenter skal fungere som assisterende landstræner for dame-gruppen.

AF DRC Pressechef Svend Bertil Frandsen

Sammen med cheftræner Mads Haubro skal Henrik, der afløser Jesper Guldborg i Danmarks Rocenter, skabe resultater for damegruppen, let og tung og de er sammen ansvarlige for gruppens samlede aktiviteter samt opfyldelsen af målsætninger.  Dette inkluderer den overordnede strukturering og planlægning samt den daglig træning af gruppen.

Henrik, der har en baggrund i elitesportsmiljøet og har diplomtræner-uddannelsen, bliver endvidere i samarbejde med ungdomslandstræneren og sportschefen ansvarlig for at videreføre de overordnede retningslinjer og træningsfilosofier ud til resten af det danske kaproningsmiljø.

Henrik har gennem mange år trænet juniorer og U23 og brænder for trænergerningen. ”Målet er selvfølgelig at udvikle roerne, men samtidig vil jeg gerne selv tage et skridt op og udvikle min egen trænerrolle. Stillingen her er en unik mulighed for at komme til at arbejde med de bedste trænere i landet. og jeg er derfor meget indstillet på at lytte og suge ny viden til mig”, siger Henrik Mortensen.

Henrik Mortensen starter i sin nye stilling 1. marts men deltager også i nogle enkelte træningspas i løbet af februar. DFfR ønsker Henrik alt mulig held og lykke med sin nye udfordring.