wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Antallet af tilmeldte hold til start har rundet de 52 og geografien af deltagerne spænder bredt ved dette års DM Coastal Rowing

Af Bianca Toftebjerg, [email protected]
Billeder: Helle Lundme, Horsens Roklub

Med 52 mandskaber til start på lørdag bliver Danish Open Coastal Rowing den største coastalregatta i Danmark nogensinde. Og tilmeldingerne afspejler en god bredde, og viser at der er plads til alle, som har lyst at være med, og som træner og går op i at få spændende roning på vandet.

På startlisten findes der både en tidligere OL-roer, landsholdsroere og deltagere fra sidste års Coastal VM blandet med coastalentusiaster fra det meste af Danmark.

Det er Roklubben Stevns, som er vært for dette års mesterskaber, og de har i høj grad gjort en stor indsats for at arrangere et godt mesterskab, med en bane som giver tilskuere god mulighed for at følge med på sidelinjen.

Arrangørerne er klar

Jesper Christiansen fra Roklubben Stevns er tovholder og koordinator på mesterskaberne, og han melder alt klar til på lørdag. Og glæder sig over at klubben har vist stor opbakning til mesterskaberne:

”Vi har haft en rigtig god arbejdsgruppe i klubben, som har været med til at sørge for, at der er styr på det hele.”

Der mangler nu kun nogle få praktiske opgaver, inden klubben er helt klar til at modtage de mange roende gæster på lørdag, men dem er der også styr på.

I Roklubben Stevns har arrangørerne også mødt stor opbakning, og man glæder sig over at klubben kan være med til at udbrede coastalroningen i Danmark.

Bare en enkelt båd mere

I herrernes CM4x+ kunne Jesper Christiansen dog godt ønske sig bare en enkelt tilmelding mere, så de to tilmeldte både fra Aalborg, fik en ekstra modstander og Roklubben Stevns har en båd til udlån, så hvis der skulle sidde et mandskab klar til at dyste, så er det bare med at få smidt en tilmelding afsted.

På coastalbanerne kan alt ske, og gode kortbane resultater og OL-medaljer er ikke ensbetydende med topplaceringer i coastalkonkurrencer. Så hvis du gerne vil se spændende roning, så læg vejen forbi Roklubben Stevns på lørdag. De danske hold kæmper fra i år også om titlen som forbundsmester i coastal rowing.