wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Brug Søsportens Sikkerhedsråds gratis ”Sejl Sikkert” materiale til at byde nye medlemmer velkommen i klubben

Når der kommer nye medlemmer i jeres klub, har I muligheden for at få en gratis velkomstmappe fra Søsportens Sikkerhedsråds ”Sejl Sikkert” kampagne, som I kan byde velkommen med.

Helt konkret har Sejl Sikkert lavet en gratis ropakke, blandt andet med en velkomstmappe til nye roere. I kan bruge som en del af det, I gør for at nye roere skal føle sig velkommen i klubben. Materialerne er gratis, men man skal betale for forsendelsen.

Det er en mappe (et papomslag) med en pjece om kulde og beklædning til søs, som jo er relevant for alle søsportsudøvere, og en flyer om Sejl Sikkert alarm app’en og et lille ropostkort, som er udviklet for at gøre det nemmere at tilkalde hjælp, hvis uheldet skulle ske.

I kan så lægge jeres eget informationsmateriale, f.eks. en oversigt over aktiviteter til nye medlemmer, i mappen, så I er sikre på at alle får det materiale, I gerne vil have.

Der følger også et klistermærke med, hvor der står ”her ror vi sikkert” i stedet for ”her sejler vi sikkert”, det kan I sætte på mappen, så budskabet passer til os (det var ganske enkelt billigere med et klistermærke, end med et særtryk af mapperne).

Hvordan får vi fat i materialet?

Sejl Sikkert har en webshop, hvor man kan bestille alle deres materialer gratis.
Det er selvfølgelig ikke det hele, der er målrettet roklubber, men tag et kig, og se, om der er en plakat eller andet, der er relevant for jer.
Du finder webshoppen via link på siden her.

Det er i samarbejde med DFfRs Sikkerhedsudvalg og DFfRs repræsentant i Søsportens Sikkerhedsudvalg Laurits Rauer Nielsen at det nye tilbud om velkomstmateriale er blevet udarbejdet.

Roklistermærket som du bl.a. kan bestille på webshoppen

  • Kom direkte til webshoppen
    Klik her
  • Kontakt:
    Bianca Toftebjerg
    Kommunikations- og SoMe-ansvarlig
    Tlf.: +45 26 21 02 47