wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Ergometer DM 2019 er opgraderet til EM

Vanen tro afholder DFfR i samarbejde med Concept 2 og Bagsværd Roklub et kæmpe ergometer-event i januar måned. Helt præcist lørdag den 26. januar 2019.

DFfR har fået tildelt værtskabet for FISA’s officielle Ergometer Rowing Indoor Championship. Det betyder, at vinderne i de åbne dame-og herre klasse (let og tung) ikke blot kan kalde sig Danmarksmester, men også European Indoor Champion. Kun medlemmer af en dansk eller europæisk roklub vil kunne modtage den officielle medalje. Vinderne i alle øvrige klasser får titlen Euro Open Champion.

Formanden for organisationskomiteen Hans-Henrik Kaaber udtaler: ”…Vi har stor erfaring med afvikling af et DM, hvor vi har været vant til at være herre i eget hus. Nu hvor stævnet er et officielt EM, stiller FISA nogle krav til os, hvilket er utrolig spændende. Det udfordrer os på vores vante tilgang og vi skal tænke nyt. Det er yderst motiverende”.

Satses på masters
Som noget helt nyt udskrives der løb for masters i alle aldersklasser både på 200 meter, 1.000 meter samt 2.000 meter.

”…På vandet konkurreres kun på 1.000 meter-distancen. Nu prøver vi at trække det med inden døre og håber at det motiverer flere masters-roere til at deltage.  Og måske vil det også motivere eksempelvis nogle af deltagerne i 8GP.dk-turneringen til at deltage” siger Hans-Henrik Kaaber, formand for organisationskomiteen.

Arrangementet afholdes i Gladsaxe Sportscenter. Der vil være livestreamning på facebook.

Tilmeldingen åbner 1. november 2018.