wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Halvdelen af alle tilmeldte har ikke kunnet gennemføre 2 runde af 8GP på grund af Corona nedlukning. Derfor justeres deadline og distancer for at få alle med igennem sæsonen.

Corona nedlukningen af Danmark har kastet en kæp i hjulet på vinteraktiviteten 8GP.
Kun 91 ud af de 169 tilmeldte hold til 8GP har foretaget en indberetning inden den 15. januar. Dermed er det rundt regnet halvdelen af de deltagende hold, som ikke har kunnet gennemføre udfordringen i anden runde fordi roklubben er lukket ned. Det får nu 8GP arrangørerne til at lave en justering i formatet.

Nye deadlines

Alle deadline skubbes til helt hen i marts måned, og ser således ud:

  • 2 runde = ny deadline 7. marts 2021
  • 3 runde = ny deadline 14. marts 2021
  • 4 runde = ny deadline 21. marts 2021
  • 5 runde = ny deadline 28. marts 2021

Ny distance på 4 runde

Ud over nye deadlines er udfordringen på fjerde runde også tilrettet. Oprindelig skulle deltagerne ro 2 x 1000 meter med fire minutters pause imellem. Distancen er nu skåret ned til kun 1 x 1000 så deltagerne kan deltage i Open Nordic Indoor Rowing Championship i lige præcis den alders-og vægtklasse der passer den enkelte, og hvor distancen er 1000 meter for alle over 27 år (masters). Med denne tilretning får deltagerne mulighed for at gennemføre deres 1000 meter udfordring, i en ny og spændende kontekst hvor det er muligt at se de andre deltagere i samme vægt-og aldersklasse mens de ror.

Den enkelte 8GP deltager skal selv foretage tilmelding til Open Nordic Indoor Rowing Championship – klik her.

Slutresultatet som den enkelte roer opnår ved Open Nordic Indoor Rowing Championship, skal manuelt indtastes ved indberetning til 4 runde af 8GP.