Følg de danske OL-roere i Paris
Live afsluttet
03. August kl. 10:43
Sverri sætter punktum for OL

I det sidste OL-løb med dansk deltagelse, ror Sverri Nielsen (DSR) sig ind på en 8. plads i B-finalen, der blev afgjort på målstregen. ROU noteres for sejren, men i samme tid som Sverri Nielsen, der tildeles 8. pladsen.

02. August kl. 20:00
Sidste OL løb med dansk deltagelse er lørdag kl. 10.06

Sverri Nielsen (DSR), der åbnede OL i lørdags på Vaires-sur-Marne Nautical Stadium sætter også det danske punktum for OL i roning. Det gør han lørdag kl. 10.06 når han ror M1x B-finalen og kæmper om placeringerne syv til 12 ved OL 2024.
Sverri skal møde: CRO | ROU | JPN | URU | LTU

02. August kl. 11:04
Fie og Lærke slutter som nr. 11

I dagens eneste løb med dansk deltagelse ved OL i roning, ror Fie Udby (KVIK) og Lærke Rasmussen (DSR) en 5. plads hjem i W2- B-finalen. Dermed slutter de to som overall nr. 11 ved dette OL.

01. August kl. 17:00
Nuanceringer af torsdagen ved OL

Som de foregående dage, er vi klar med lidt nuanceringer på dagens løb ved OL.
Dem kan du finde her.

01. August kl. 13:00
Interview med W4- efter B-finalen

Efter et godt løb i B-finalen, som giver Julie Poulsen (Odder), Marie Johannesen (Roskilde) Frida Sanggaard (Bagsværd) og Astrid Steensberg (DSR) en samlet 8. plads ved OL 2024, så har Eurosport fanget de fire til interview. Det kan du se her:

01. August kl. 11:44
Interview med W8+ efter opsamlingsløbet

Den danske dameotter blev også fanget af Eurosport til et interview ovenpå dagens løb. Det kan du se her:

01. August kl. 11:20
Interview med Sverri efter semifinalen

Efter semifinalen fangede TV2, Sverri Nielsen (DSR), til en snak om hvordan tingene havde udfoldet sig på robanen.
Det interview kan du se her

Eurosport var også på pletten, deres interview med Sverri kan du se her:

Og de reaktioner som Sverri gav til DR, dem kan du se og læse her.

01. August kl. 11:10
W4- er nr. 8 overall ved OL

Julie Poulsen (Odder), Marie Johannesen (Roskilde) Frida Sanggaard (Bagsværd) og Astrid Steensberg (DSR) ror sig ind på 2. pladsen i B-finalen ved OL 2024 i Paris.

Det er præcis løb nr. 30, som de fire har nedover en international kaproningsbane i båd sammen, og det bliver deres punktum for dette OL.

01. August kl. 10:22
W8+ bliver nr. 7 ved OL

Den danske dameotter, drømmeotteren, havde allerede mere end opfyldt det vi turde håbe på, ved at kvalificere sig til OL. I dag har de så roet opsamlingsløb, hvor de slutter på den eliminerende femteplads. De kommer altså ikke med i A-finalen, men sætter punktum for deres OL-rejse, med en 7. plads ved OL 2024 i Paris.

01. August kl. 10:08
Sverri ror sig i B-finalen ved OL

I en hård semifinale, hvor Sverri Nielsen (DSR) var med helt oppe, må han desværre se sig slået på de sidste 100m af den græske guldvinder fra Tokyo, der tager den sidste billet i A-finalen. Dermed er Sverri videre til B-finalen på lørdag.

31. July kl. 16:08
Torsdagens tidsplan ved OL

Torsdag skal masser af danske både nedover den olympiske robane i Paris. Tre løb med dansk deltagelse bliver det til, to både skal forsøge at ro sig godt videre ved OL, men W4- tager turen nedover banen for sidste gang i B-finalen.

Sverri Nielsen (DSR) ror A/B- semifinale kl. 10.00
Han møder: GRE | CRO | AIN | GER | ROU
Progression: 1-3 → A-finale, 3-… → B-finale

W8+ med Nikoline Laidlaw, Sofie Vikkelsøe, Karen Mortensen (alle DSR), Frida Werner Foldager (Roskilde), Sára Johansen, Clara Hornnæss (begge KVIK), Caroline Munch (Roskilde), Nanna Vigild og cox Sophie Østergaard (begge DSR) ror opsamlingsløb kl. 10.10
De møder: ITA | USA | AUS | CAN
Progression: 1-4 → A-finale, 5 → elimineret (bliver nr. 7 ved OL).

W4- med Julie Poulsen (Odder), Marie Johannesen (Roskilde) Frida Sanggaard (Bagsværd) og Astrid Steensberg (DSR) skal sætte punktum for deres OL i B-finalen kl. 10.54
De møder: IRL | AUS
Om placeringer ved OL: syv til ni

Du kan, som de andre dage, følge løbene live på TV2 og på Max, begge steder med dansk kommentering.

31. July kl. 15:19
Nuancering af løbsdag nr. 5 ved OL 2024

Dagens nuancering ovenpå det danske løb i W2- ved OL, er nu klar.
Her kan du få lidt flere ord på, hvad det er landstræner Mads Haubro ser, der sker i semifinalen, hvor Fie Udby (KVIK) og Lærke Rasmussen (DSR) bliver nr. 4 og dermed går i B-finalen på fredag. Du kan også se det interview som Lærke efterfølgende gav til Eurosport.
Læs med her

31. July kl. 12:28
Interview med Lærke

Efter dagens semifinale snakkede Lærke med TV2.
Det interview kan du finde og se her

31. July kl. 11:30
Fie og Lærke bliver nr. 4 i semifinalen

I W2- bliver det til en 4. plads til den danske båd med Fie Udby (KVIK) og Lærke Rasmussen (DSR). De to kæmper til målstregen med den græske båd, om den 3. og sidste billet i A-finalen. Desværre falder kampen ud til græsk fordel og dermed skal Fie og Lærke ro W2- B-finale ved OL, på fredag.

Se et sammenklip af semifinalen her:

30. July kl. 20:00
Onsdagens tidsplan ved OL i Paris

Onsdagen ved OL bliver en kort omgang set med danske robriller.
For i morgen er eneste danske båd i aktion, W2- med Fie Udby (KVIK) og Lærke Rasmussen (DSR), der skal ro semifinale kl. 10.54
De møder: GBR | CZE | ROU | NED | GRE
Progression: 1-3 → A-finale, 4-… → B-finale

30. July kl. 14:23
Dagens nuanceringer er klar

Igen i dag sørger vi for, at du som er helt nørdet med roning, kan få lidt ekstra nuancer på de danske præstationer på robanen i Paris.

Så nu er vi igen klar med en nyhed, hvor vores landstrænere sætter ord på dagen.
Du kan finde og læse med lige her

30. July kl. 13:44
Interview med W4- ovenpå opsamling

Efter opsamlingsløbet, der desværre ikke faldt ud til dansk fordel, har Eurosport fanget W4- til en snak om løbet.
Den kan du se herunder, hvor fire berørte roere sætter lidt ord på deres løb:

30. July kl. 12:16
Interview med Sverri ovenpå kvartfinalen

TV2 fangede Sverri Nielsen, efter at han i formiddags sikrede sig en plads videre i A/B-semifinalen ved OL, til en snak om hans egen oplevelse af løbet i dag.
Det indslag kan findes her

Også Eurosport har snakket med den danske singlescullerroer. Se interviewet her:

30. July kl. 11:40
W4- ror en flot slutspurt i opsamlingen

Det var et hårdt felt i opsamlingsløbet i W4-, som Julie Poulsen (Odder), Marie Johannesen (Roskilde) Frida Sanggaard (Bagsværd) og Astrid Steensberg (DSR) mødte. Og den danske W4- brugte også lidt tid på at finde frem til den helt gode rytme i båden, men finder en fantastisk flot slutspurt frem og slutter på 3. pladsen.

Desværre var det kun 1-2 der gik videre i A-finalen, så de fire damer skal sætte punktum for deres OL på torsdag, i B-finalen kl. 10.54.

30. July kl. 10:22
Sverri er i OL-semifinalen

Kvartfinalen i herrernes singlesculler med dansk deltagelse, blev en spændende omgang. Thomas Mcintosh fra New Zealand tager sejren, med med et godt tryk på de sidste 500m, rykker Sverri Nielsen (DSR) ind på 2. pladsen og er dermed også videre til A/B-semifinalen.

Recap af dagens kvartfinale med Sverri Nielsen, kan du se fra Eurosport her:

29. July kl. 20:00
Tirsdagens danske ro-tidsplan

Tirsdag er der igen to løb med dansk deltagelse på OL-menuen på Vaires-sur-Marne Nautical Stadium.

I M1x skal Sverri Nielsen (DSR) ro kvartfinale kl. 10.10
Han skal møde: MON | URU | NZL | BRA | HKG
Progression: 1-3 → A/B-semifinale, 4-… → C/D-semifinale

W4- med Julie Poulsen (Odder), Marie Johannesen (Roskilde) Frida Sanggaard (Bagsværd) og Astrid Steensberg (DSR) skal ro opsamlingsløb kl. 11.30
De møder: USA | IRL | CHN | AUS
Progression: 1-2 → A-finale, 3-… → B-finale

29. July kl. 15:20
Vi er klar med en opsamling på mandagens OL-løb

Din daglige OL-nyhed med fokus på hvad der i dag er sket på robanen, for de danske roere, er klar til dig nu.
Nyheden kan du finde og læse lige her

29. July kl. 13:43
Interview med W8+

Så er også W8+ kommet ind og kommet op til interview med Eurosport. Alle damernes reaktioner ovenpå dagens løb, dem kan du se her:

29. July kl. 12:26