wave Created with Sketch.
Det er oplagt at benytte mulighederne for synlighed i lokalpressen, når der afvikles spændende ungdomsaktiviteter i jeres klub – f.eks. sommer-roskole eller skolesamarbejde. På denne side kan du finde gode råd og vejledning til at skrive pressemeddelelser.

Gode råd til klubberne om at håndtere processen med lokalpressen

  1. Identificér redaktøren for lokalavisen. Find gerne en e-mail og et telefonnummer. Kan du ikke finde det på nettet, så ring til avisens hovednummer og spørg efter redaktionen.
  2. Pressemeddelelsen skal være redaktionen rettidigt i hænde inden deadline. Spørg på redaktionen hvornår de        har deadline.
  3. Medsend gerne et par billeder med fototekst og kreditering af fotograf. Det øger chancerne for at komme i avisen væsentligt.
  4. Følg op på jeres henvendelse til lokalavisen; har journalisten brug for yderligere information? Det er altid en god ide at ringe et par dage efter, I har sendt materialet ind.

 

Hvis I vælger at skrive en pressemeddelelse selv, beder vi jer nævne, at Nordea-fonden støtter projekt RoBattle og dermed også Danmarks Stærkeste Klasse, Attention… GO!, sommer-roskoler og lån af EDON både.
Husk altid at lægge artikel og billeder fra jeres aktivitet på klubbens hjemmeside, så resten af klubben kan se, hvad der sker i ungdomsafdelingen.