wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Følg de 11 danske roere der repræsenterer Danmark ved U23 EM i Polen 2021

Mesterskaberne afvikles over weekenden, lørdag og søndag d. 4.-5. september.
Lørdag roes der indledende løb om formiddagen og opsamlingsløb om eftermiddagen. Søndag roes der finaler.

Løbene vil kunne følges på livestream, som kan findes herunder.

Opdatering søndag kl. 13.05

I BM2- slutter Magnus Rathenborg og Magnus Valbirk (begge Holstebro) på femtepladsen i A-finalen, hvilket bliver deres punktum for mesterskaberne.

Magnus og Magnus fra Holstebro. Valbirk sidder 1, og Rathenborg sidder stroke.

Opdatering søndag kl. 11.15

Rasmus Lind (Sorø) satte punktum for sin deltagelse i mesterskaberne med en femteplads i BLM1x A-finalen.

Opdatering søndag kl. 10.05

BM4x med Casper Pedersen (Holstebro), Tobias Bork Kristensen (Holstebro), Kaare Mortensen (Holstebro) og Magnus Timm (DSR) tager en tredjeplads i B-finalen, hvilket giver dem en samlet niendeplads ved mesterskaberne.

Opdatering søndag kl. 10.00

I BLM2x slutter Rasmus Søndergaard Konnerup (Hadsund) og Marcus Villiam Lyngesen (Holstebro) på femtepladsen i B-finalen, hvilket giver dem en samlet 11. plads ved mesterskaberne.

Opdatering søndag kl. 09.40

Sofie Vikkelsøe (Odense) vandt sin BW1x B-finale og sætter punktum for sin deltagelse i mesterskaberne med en overall syvendeplads

Foto af Sofie fra U23 VM, hvor hun også deltog

Opdatering søndag kl. 09:30

En tredjeplads i BLW1x B-finalen giver Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) en samlet niendeplads ved dette års U23 EM.

Foto fra U23 VM tidligere på året, hvor Kristine også deltog.

Opdatering lørdag kl. 16.25

BM4x med Casper Pedersen (Holstebro), Tobias Bork Kristensen (Holstebro), Kaare Mortensen (Holstebro) og Magnus Timm (DSR) slutter på femtepladsen i opsamlingsløbet og skal dermed ro B-finale søndag.

Opdatering lørdag kl. 16:10

BLM2x med Rasmus Søndergaard Konnerup (Hadsund) og Marcus Villiam Lyngesen (Holstebro) slutter på femtepladsen i deres opsamlingsløb, hvilket sender dem i søndagens B-finale.

Opdatering lørdag kl. 15.40

I BM2- slutter Magnus Valbirk og Magnus Rathenborg (begge Holstebro) på andenpladsen i opsamlingsløbet, hvilket giver dem en plads i søndagens A-finale.

Opdatering lørdag kl. 15.20

Sofie Vikkelsøe (Odense) slutter på femtepladsen i opsamlingsløbet og dette giver hende en plads i B-finalen søndag.

Opdatering lørdag kl. 15.15

I BLM1x slutter Rasmus Lind (Sorø) på andenpladsen i opsamlingsløbet og er dermed sikret en plads i søndagens A-finale.

Opdatering lørdag kl. 15:10

BLW1x med Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) slutter på fjerdepladsen, hvilket giver hende en plads i søndagens B-finale.

Opdatering lørdag kl. 12.00

BM4x med Casper Pedersen (Holstebro), Tobias Bork Kristensen (Holstebro), Kaare Mortensen (Holstebro) og Magnus Timm (DSR) slutter på fjerdepladsen i deres indledende løb, og dermed skal også de en tur omkring opsamling lørdag eftermiddag

Opdatering lørdag kl. 11.40

BLM2x med Rasmus Søndergaard Konnerup (Hadsund) og Marcus Villiam Lyngesen (Holstebro) slutter på sjettepladsen i deres indledende løb, og skal omkring eftermiddagens opsamlingsløb kl. 16.00.

Opdatering lørdag kl. 11.00

I BM2- roede Magnus Valbirk og Magnus Rathenborg (begge Holstebro) en tredjeplads hjem i deres indledende løb. Det sender dem i eftermiddagens opsamlingsløb kl. 15.30.

Opdatering lørdag kl. 10.00

Sofie Vikkelsøe (Odense) slutter på fjerdepladsen og skal derfor også en tur omkring eftermiddagens opsamling kl. 15.10

Opdatering lørdag kl. 09.30

Rasmus Lind (Sorø) slutter på tredjepladsen i sit indledende løb, og dermed skal han en tur omkring eftermiddagens opsamling kl. 15.05

Opdatering lørdag kl. 09.25

I BLW1x slutter Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) på sidstepladsen i sit indledende løb, og dermed skal hun en tur omkring opsamling i eftermiddag kl. 15.00.

Opdatering fredag kl. 17.50
Der har nu været lodtrækning ved U23 EM i Kruszwica, og dermed ved vi hvornår de danske roere skal i aktion i indledende løb lørdag formiddag. Den danske tidsplan ser således ud:

Kl. 09.15 ror BLW1x med Kristine Søndergaard Hansen (KVIK)

Kl. 09.20 ror BLM1x med Rasmus Lind (Sorø)