wave Created with Sketch.
Besøg Nykøbing Sj. Roklub, og oplev farvandet i en af DFfRs udstationerede både

Nykøbing Sj. Roklub
Korvetvej 10, 4500 Nykøbing Sj.

Tilsynsførende med DFfRs udstationerede både i Nykøbing Sj.:
Annette Bøgh
Tlf.: +45 53 30 93 13
@: [email protected]

Stedfortræder:
Preben Christiansen
Tlf.: +45 21 17 30 27

Udstationerede både i Nykøbing Sj.:
Dybesø – glasfiberbåd fra 1992 m. fiberårer
Sixten Sparre – glasfiberbåd fra 2001 m. fiberårer


Overnatnings- og indkøbsmuligheder:
Det er muligt at overnatte i klubben eller i telt ved klubben.
Der er flere forskellige indkøbsmuligheder ca. 1km fra klubben.

Mulige spisesteder
Cafe Nokken på havnen, tæt på roklubben – god mad til rimelig pris. Meget besøgt, det er en god idé at bestille bord. Flere spisesteder ca. 1 km væk.

Særlige forhold

Der er to militære skydeområder i Isefjorden. På østsiden i Jægerspris Bugt og et mindre skydeområde i den sydlige del af fjorden i inderbredningen ved Bredetved – på den vestlige side over imod Holbæk. Jægersprislejren er ansvarlig for begge områder.
Planlagte skydninger kan findes på hjemmesiden https://www.forsvaret.dk/da/organisation/tjenestesteder/jaegersprislejren/

For evt. ændringer kontakt Jægersprislejrens DESK inden for normal arbejdstid: +45 72 83 97 13.

Den, i ældre søkort, afmærkede lange torpedoskydebane fra Kongsøre er ikke mere aktiv. Men på Kongsøre torpedostation er der af og til skydeøvelser i farvandet. Øvelserne markeres med en rød kugle, som hejses på land. Nykøbing Sj. Roklub har en aftale med Søværnet på Kongsøre om at kunne passere i robåde, om at ”stikke næsen frem” så de kan se os, hvis kuglen er oppe – og derefter ro samlet forbi. Spørg evt. den tilsynsførende i klubben, om der er ændringer her.
Færgen mellem Orø og Hammer Bakker er Danmarks eneste kabelfærge. Vær opmærksom på kablet, når færgen sejler.

Gå på opdagelse i området: 

På det interaktive kort herunder, kan du gå på opdagelse i farvandet omkring klubben. Her kan du se hvor klubben ligger, hvor der er eventuelle overnatningsmuligheder, hvor de nærmeste indkøbsmuligheder er. Du kan også se indtegnede roruter, men vær opmærksom på at de indtegnede ruter blot er vejledende. Så vidt som muligt, kan du også se hvor der er særlige områder man skal være opmærksom på, dette kan du se under punktet særlige forhold.

(for at se kortet i stor størrelse skal du blot klikke på [ ] -symbolet i øverste højre hjørne*.

*Kortet er vejledende, du skal altid rådføre dig om det farvand du ror i, hos den tilsynsførende, eller i den pågældende klub.