wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Med næsten 400 sædestarter er vi klar til et kortbane DM som vi kender det

På lørdag d. 18. september, samles roere fra hele Danmark i og på Sorø sø for at deltage i dette års Kortbane DM.

Mesterskaberne, der sidste år blev en samleløsning med nogle løb på 1000m i Holstebro i én weekend og de resterende løb i en anden weekend med zoneopdelinger og under de gældende restriktioner, er nu tilbage i den form som vi kender og bliver afviklet i Sorø, med Sjællands Regattaforening som arrangør.

Til DM på kortbane, er det som altid rene klubhold der stiller til start. Der bliver altså mulighed for at se flere af de danske OL-atleter ro for deres egne klubber, sammen med deres egne klubkammerater. Også mange af de roere, som vi henover sommeren har fulgt ved U23 EM og VM samt Junior VM er at finde på startlisterne.

På nuværende tidspunkt, ser det ud som om vejret er med roerne der i weekenden skal dyste på Sorø sø. Selvom vejrudsigten lover overskyet, så ser det ud som om at det bliver småt med vinden, og dermed bliver forholdene for året DM rigtig fine. Første indledendeløb starter lørdag morgen kl. 08.45 og sidste løb har planlagt start kl. 18.05

Nyt medaljedesign og mulighed for personlig gravering

Sekretariatet er utrolig stolte over endelig at kunne få bragt vores helt nye forbundsmesterskabsmedaljer i spil. Som en ekstra service er der mulighed for on-site gravering. Vores leverandør Køhler Emblemer vil være at finde i Sorø Roklub, og du kan få lavet en personlig gravering i din medalje. Det kan være din tid, navn eller lignende. Prisen er kr. 50,- pr. medalje. Du kan betale enten kontant eller med MobilePay.