wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Comeback til TU-cuppen med fantastisk årspræmie til udlodning

Corona kom i vejen i 2020. I starten af sæson 2021 så det heller ikke godt ud. MEN efter løbsdage ved Sorø Regatta, Holstebro Regatta, Aarhus Open og CPH regatta, er vi klar til afgørelsen af TU-Cup 2021 ved DM.

Trods nedlukningerne, så har klubberne bakket godt op om TU-Cuppen, der de yngste danske kaproeres svar på World Cuppen. De enkelte roere samler point sammen gennem alle de løb, de stiller op i, og den roer med flest point efter sidste løb, tager den samlede sejr i Cuppen. Inden DM har i alt 18 klubber stillet til start med roere i junior C og junior B klasserne.

Årets vindere hyldes

Når de sidste TU-cup point er samlet sammen lørdag d. 18. september, er det tid til at kåre årets top-3 i pige og drenge junior C og pige og drenge junior B. I 1X klasserne præmieres med et special designet trikot fra Atheltes Own, sponsoreret af Athletes Own og Modest Sport. Top 3 vinder desuden gavekort på træningsudstyr. I år uddeles præmierne af OL-Bronze vinder Joachim Sutton fra Roskilde Roklub.

 Ave singlesculler på højkant

For første gang i TU-cuppens historie udloddes en singles sculler sponsoreret af Ave blandt TU-cuppens deltagende klubber. Vinderen af sculleren udtrækkes bland lodder, som klubberne har fået for hver start i TU-cuppen i løbet af 2021. Lodtrækningen finder sted umiddelbart efter fejringen af årets vindere.

Den samlede TU-CUP fejring foregår på bådpladsen foran Sorø Roklub kl. 16:30.

Nyt medaljedesign og mulighed for personlig gravering

Sekretariatet er utrolig stolte over endelig at kunne få bragt vores helt nye forbundsmesterskabsmedaljer i spil. Som en ekstra service er der mulighed for on-site gravering. Vores leverandør Køhler Emblemer vil være at finde i Sorø Roklub, og du kan få lavet en personlig gravering i din medalje. Det kan være din tid, navn eller lignende. Prisen er kr. 50,- pr. medalje. Du kan betale enten kontant eller med MobilePay.