wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Findes uden tvivl i Lemvig Roklub.

16 velfungerende og toptunede romaskiner. Et lydanlæg i særklasse. Et lyddæmpet loft. Udsugningsanlæg.  Headset mikrofon og en tablet til afvikling af musik. Der er styr på tingene og tænkt over selv de mindste detaljer i Lemvig Roklub. Deres ergometer træningslokale er 100% dedikeret til rospinning, og kan uden tvivl betegnes som Danmarks bedste rospinning faciliteter.

”…Bestyrelsen har været gode til at bakke os op, og bevillige de penge der skulle til”, fortæller Carsten Lundhus, rospinninginstruktør i Lemvig Roklub. ”Det er en fornøjelse at træne i vores lokale, og det er enormt motiverende når tingene bare er i orden.

Rospinning i Lemvig Roklub en torsdag aften.

Klubben tilbyder i dag organiseret hold træning 7 gange om ugen. Nu overvejer klubben at tage det næste spring. At bruge rospinningen som rekrutteringsmiddel og kapre nye medlemmer.

”…Jeg læste artiklen om Saxkjøbing Roklub, der har haft succes med rekruttering af nye medlemmer. Det er altid spændende at se, hvordan andre klubber gør. Ikke mindst på markedsføringsområdet. Vi har nu fået et indblik i DFfR’s markedsføringstilbud til klubber, der benytter rospinning som middel til rekruttering. Det ser spændende ud og vi har fået noget nyt at arbejde videre med” fortæller Carsten Lundhus.

”…Rospinning er klart en gevinst for vores klub” udtaler Jørgen Kielsholm, formand Lemvig Roklub. ”Den fælles holdtræning om vinteren er med til at skabe en levende klub året rundt. Vi får aktiveret de gamle medlemmer så de ikke kun er aktive om sommeren, og det er lige så værdifuldt som at rekruttere nye medlemmer.

Arkivfoto: Jesper Skavin.