wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Snart er de nye roere klar til at indtage deres klubber som menige medlemmer med roret

For 6 uger siden sagde 5 klubber ja til at være med i DFfRs forløb ”Kørekort til sikker roning på vand”. Et modulbaseret instruktionsforløb fordelt over 5 uger, hvor DFfR undervejs har bidraget med råd og sparring.

Modulerne i forløbet, har været ens for alle fem deltagende klubber. Så de roere der har været igennem forløbet, har altså været igennem præcis det samme, uanset om de er nye medlemmer i Køge eller i Haderslev.

Haderslev Roklub, Strib Ro- og Kajakklub, Vordingborg Ro- og kajakklub, Stubbekøbing Roklub og Køge Roklub har fulgtes ad gennem forløbet, og har på et ugentligt søndagsmøde kunnet spare med hinanden og udveksle erfaringer. For alle fem klubber gælder det desuden, at det har været en god og positiv oplevelse at det har været en gruppe af nye, der har været sammen om instruktionsforløbet. En stor forskel fra det der er ”normalt”.

Det har været forskelligt fra klub til klub, hvor stor gruppen af nye roere har været. Alt fra en gruppe på 6 til en gruppe på 22.

Det sidste de nye roere skal igennem, er et korttursstyrmandskursus, så de kan blive endeligt frigivet i deres lokalfarvand. Den teoretiske del afvikles både som en stor samlet gruppe med de nye medlemmer fra alle fem klubber (online) og lokalt i de respektive klubber.

Dertil kommer den praktiske del af kurset, som også foregår i de respektive klubber.

Dermed er de nye roere godt på vej igennem forløbet ”Kørekort til sikker roning på vand”.

Vil du vide mere om ‘Kørekort til sikker roning på vand’, så kan du læse mere via link her på siden (i bunden/i højre side).