wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Ni danske både, har lørdag været på vandet for at ro hhv. semifinaler A/B, C, B og A finaler

Fjerde dagen ved U23 VM starter godt ud, og Danmark har sikret endnu en A finale.
Ungdomslandstræner Nils Henrik Stene fremhæver, det flotte løb som BLM2X leverede i deres semifinale:

”Alexander Modest og Christian Hagemann ror et fantastisk semifinaleløb først på dagen, hvor de vinder og sikrer sig en plads i A finalen i morgen.”

Overblik over de øvrige resultater fra dagens løb, kan læses herunder.

C finaler:

BM2X

Peter Munk og William Wisholm mødte Spanien, Sverige, Thailand, Serbien og Estland i deres C finale. Drengene roede et flot løb og endte på en anden plads efter Spanien.

BW1X

Anne Larsen tog føringen, og var først over 1000- og 1500m mærket. Paraguay og New Zealand kom igen på de sidste 500m og Anne Larsen endte på en tredje plads i C finalen.

Semifinaler:

BLM2X

Den gode kombination af Christian Hagemann og Alexander Modest roede et flot semifinale løb. Her tog de første pladsen, i dagens bedste tid, foran Italien og Tyskland. Dermed har drengene sikret sig en plads i morgendagens A finale.

BM1X

Nick Hannibal Larsen, har roet sig igennem til semifinaler ud af 27 roere. I semifinalen roede Danmark sig ind på en femte plads, og er dermed i B finalen, som roes søndag.

B finaler:

BLW4X

Stine Mathiasen, Marie Louise Petersen, Nanna Bo Christensen og Ida Olivia Juhl Langkjær mødte USA, Østrig og Ungarn. Pigerne roede et pænt løb, og sluttede på en tredje plads efter USA og Østrig.

BLM4X

Frederik Taulbjerg, Niclas Schmidt. Sebastian Terp og Mads Petersen mødte Portugal, Japan, Spanien, Tyskland, og USA i B finalen. Drengene roede et flot løb, og var med i kampen om anden pladsen, men Spanien gav sig ikke. Dermed blev det til en tredje plads for drengene i B finalen.

A finaler – læs om A finalerne her

I morgen skal tre danske både på vandet for at ro finaler.

BM1X skal ro B finale søndag formiddag.

BLM2X og BW8+ skal ro A finale søndag, sidst på formiddagen.