wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Medlemmerne i Randers Roklub fik en sjov anderledes oplevelse, mens forbipasserende spærrede øjnene op.

Foto: Ole Bang, Randers Roklub. Tekst: Anna Karina Gravad

Tilslutningen var for stor, og pladsen for lille. Derfor blev P-pladsen foran Randers Roklub taget i brug da klubben, sammen med DFfR, afviklede prøvetimer i rospinning for klubbens medlemmer.
I to gange 50 minutter havde 30 roere en fest i ergometrene, mens naboer og forbipasserende spærrede øjnene op.

Reaktionerne var helt entydige bagefter. Open Air rospinning var et hit. ”…Det kom bag på alt og alle at vi skulle være udenfor. Normalt foregår ergometer roning under lidt trange forhold her i klubben, og vi har absolut ingen erfaring i at ro i takt til musik. Men at være udendørs var dejligt befriende samtidig med at rospinningen var super god træning. I min optik har vi nu fået et langt mere positivt syn på at ro i ergometer” udtaler formand i Randers Rorklub Morten Hohwü.

16 romaskiner blev line op på asfalten i to rækker

Klubben er nu klar til at tage det første skridt ind i rospinning universet. Efter de to prøvetimer meldte en håndfuld medlemmer sig til, at arbejde videre med opstart og udvikling i Randers Roklub.

Jørgen Larsen fortæller. ”…Rospinning understøtter i høj grad det vi arbejder med her i klubben. Det skaber et VI frem for et JEG. Det er meget mere motiverende at træne i ergometeret når man er flere. Jeg havde ikke troet at jeg kunne klare 50 minutters træning, men det var bestemt ikke noget problem. Musikken gør træningen underholdende og tiden fløj afsted”.

Er du nysgerrig på høre mere om rospinning, og hvordan ergometertræning kan bruges til at fastholde og rekruttere nye medlemmer så kontakt Anna Karina Gravad.