wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
I samarbejde med DIF er Dansk Forening for Rosport en del af DM-ugen i Aalborg, hvor roning repræsenteres ved både universitet-, coastal- og langdistanceroning

Der er lagt op til to dage med masser af roning på programmet, når DFfR d. 25.-26. juni, er en del af DIFs DM-uge, der afvikles i Aalborg.

DM-ugen er det nye, samlende, nationale sportsevent, der har hentet inspiration fra SM Veckan fra Sverige. I alt 28 specialforbund kommer til at være repræsenteret ved arrangementet, der spænder over fire dage i den nordjyske hovedstad, og tæt på 100 discipliner vil være at finde på programoversigten.

Lørdag og søndag kommer Limfjorden til at danne ramme om tre forskellige af rosportens discipliner, og på vandet kommer vi både til at se ottere, coastalbåde og inriggere.

Der er mange gode grunde til at hoppe med ombord på DM-ugen allerede fra starten af, og det er også derfor at DFfR har takket ’ja’ til at være med fortæller sekretariatsleder Bent Jørgensen:

”At være en del af en større begivenhed, hvor vi har mulighed for at promovere og fremvise vores sportsgren samtidig med at det skaber synergi for både klubber, DFfR og DIF er positivt. Vi ser frem til at se arrangementet vokse, og blive en succes på sigt, der skaber et åbningsvindue for dansk roning.”

Udover samarbejdet med DIF, så lå det helt naturligt, også at etablere et samarbejde med Dansk Sejlunion og Dansk Surf & Rafting Forbund, da de to vandsportsforbund også er repræsenteret, på Limfjorden, ved DM-ugen i Aalborg.

Vil du med? 

Til DM-ugen vil der være mulighed for, at stille op i både otter, coastal og inriggerløb, så der er noget for enhver roer. Lørdag d. 25. juni er der coastal og otterløb på programmet, mens søndag er reserveret til inriggerløb.

  • I coastal vil det være muligt at stille op i C1x, C2x, C4x+ for både herrer og damer, samt i C2x og C4x+ for mixhold.
  • I universitetsotterløbene vil det være muligt at stille op i ren damebåd, ren herrebåd og mixbåde (bemærk at mixløbet starter samtidig med herreløbet).
  • I inrigger kan du og dit hold stille til start i to-åres for damer, to-åres for herrer og mix-firer.

Tilmeldingen åbnes onsdag d. 11/5 på regattahæftet.