wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Dansk Forening for Rosport er med, når DIF for første gang afvikler DM-ugen, hvor over 25 forskellige idrætter er samlet

Der er lagt op til stor sportsfest i Aalborg, når DIFs DM-ugen får præmiere d. 23.-26. juni og i alt 28 forskellige specialforbund har rykket et eller flere af deres Danske Mesterskaber til den nordjyske hovedstad.

Lørdag og søndag kommer Limfjorden til at danne ramme om tre forskellige af rosportens discipliner, og på vandet kommer vi både til at se ottere, coastalbåde og inriggere.
Udover at få lov til at være en del af den første DM-uge, så bliver sportsfesten i Aalborg også et godt udstillingsvindue for dansk roning.

Vil du med? 

Til DM-ugen vil der være mulighed for, at stille op i både otter, coastal og inriggerløb, så der er noget for enhver roer.

  • I coastal vil det være muligt at stille op i 1x, 2x, 4x+ for både herrer og damer, samt i 2x og 4x+ for mixhold.
  • I universitetsotterløbene vil det være muligt at stille op i ren damebåd, ren herrebåd og mixbåde (bemærk at mixløbet starter samtidig med herreløbet).
  • I inrigger kan du og dit hold stille til start i to-åres for damer, to-åres for herrer og mix-firer.

Praktisk: 

Vi ved at det kan være en udfordring, at få transporteret både hele vejen til Aalborg. Derfor er vi i gang med at undersøge muligheden og interessen for at lave en fælles bådtransport.
Har du og dit hold lyst til at deltage i DM-ugen, og interesse i en fælles bådtransport, så kontakt DFfRs sekretariat på dffr@roning.dk, så vi kan have jer med i beregningerne.

Mulighed for at se flere sportsgrene:

Aalborg kommer til at danne rammen om hele DM-ugen, og vores del arrangeres i samarbejde med roklubberne i Aalborg, Roklubben Ægir, Aalborg Roklub og Aalborg Dame Roklub.
Udover at deltage i løbene på vandet, vil der være mulighed for at opleve nogle af de mange andre sportsgrene som også kommer til at afvikle et eller flere af deres Danske Mesterskaber i Aalborg under DM-ugen.
Der er derfor god mulighed for at opleve andre sportsgrene end kun roning. På Honnørkajen vil der også være mulighed for at se sejlsport og Dansk Surf & Rafting Forbund afvikler mesterskaber i Stand Up Paddle.
Men der er også rig mulighed for at opleve eksempelvis DM i minigolf, rally, rugby, squash, cykling eller noget helt andet.

Se alle de sportsgrene som er med til DM-ugen her: https://www.dif.dk/dm-ugen/idraetter

Program:

Når arrangementet kommer tættere på, så vil du kunne hente et program over alle mesterskaber og se hvor og hvornår de afvikles i løbet af de fire dage DM-ugen strækker sig over.
Programmet vil kunne findes her: https://www.dif.dk/dm-ugen/program