wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Haderslev kan igen blive et sted for regattaer og kaproning. Oprettelsen af Regattaforening Sønderjylland følges med stor nysgerrighed

Regattaforening Sønderjylland, der for nylig blev søsat, er ved at komme op i gear. Aktiviteterne for at genoplive Haderslev som stedet for afholdelse af kaproninger bliver i Slesvig-Holsten fulgt med stor interesse.

I den forløbne weekend besøgte formanden for ungdomsroerne (Ruderjugend Schleswig-Holstein) Haderslev for at få et personligt indtryk. Formanden for den nye Regattaforening, Anton Hirschauer, viste Steffen Schweiger faciliteterne, herunder Søsportcentret ved Haderslev Dam.

Turen fortsatte i motorbåd for at se på forholdene på vandet. Med regattaforeningens materialechef, Kenneth Drexel, drøftede Steffen Schweiger ønsker og forventninger til faciliteterne.

Ungdomsroerne i Slesvig-Holsten er desperat på jagt efter egnede faciliteter til afholdelse af en ungdomskaproning, der afholdes i begyndelse af juni hvert år, efter Segeberger Ruderclub ikke længere vil arrangere kaproningen.

”Vi er parat til at hjælpe. Vi ved, at det er meget arbejde, men det kan blive et rigtigt flot arrangement på dammen, med rigtig mange deltagende roere,” siger Anton Hirschauer.

Yderligere oplysninger: Anton Hirschauer, telfonnr.: 23403824