wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Hvad tager DFfRs udviklingskonsulent med sig hjem fra et klubbesøg i Skanderborg?

DFfR har været på klubbesøg i Skanderborg Roklub, for at se og høre hvordan det går med den ungdomsafdeling klubben er i fuld gang med at bygge op og udvikle.

Det er der kommet et øjebliksbillede ud af, som fortæller lidt om hvordan situationen er i klubben pt.:

Det er mandag aften i Skanderborg Roklub, og en gruppe ungdomsroere er på vej ud på vandet både i sculler og i inrigger. Lyden af glade og begejstrede unge er ikke til at tage fejl af.

Turen i dag bliver rundt om Kalvø og er på godt 3 km. Det er en fin distance for de her unge mennesker, der efter dagens træning hænger ud på 1. salen og venter på afhentning af deres forældre.

Skanderborg Roklub har i indeværende sæson formået at stable en ungdomsafdeling på en 9 – 11 stykker på benene ”fra scratch”, fortæller Louise Kelstrup og Birgitte Kiærskov, som er to ud af de fem ungdomsinstruktører. Louise er endvidere den nye ungdomsleder i Skanderborg Roklub, og det er hendes første sæson som dette.

Det kræver benhårdt engagement og vedholdenhed istemmer de begge to. Det benhårde arbejde skræmmer imidlertid dog ikke de to kvinder, og ambitionen er at have 20 ungdomsroere i 2020.

Vi er glade for at se ungdomsaktiviteten blomstre igen i Skanderborg, og vi ser frem til at følge udviklingen.