wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
På rekordtid er næste bølge af fælles førstehjælpskurser blevet klar

Udrulningen af næste bølge af fælles førstehjælpskurser mellem Dansk Forening for Rosport og Dansk Kano og Kajak Forbund er i fuld gang. På under 14 dage er to tredjedele af kurserne landet og klar til at blive afviklet.

”…Det glæder os at klubberne er gode til at samarbejde” udtaler Casper Licht, uddannelsesansvarlig i DKF.

De to forbund har afholdt en fælles evaluering, og besluttet at ændre i opsætningen for kurserne, således at alle kurser nu er for både for- og baglænsroere. Derudover er der ikke længere et begrænset antal pladser til hver klub på kurserne.

I stedet kommer kurserne til at være øremærket deltagelse fra klubber i nærområdet af, hvor det bliver afholdt.

Du kan stadig nå at komme med på et kursus

Fra medio oktober til og med april 2019 skal der gennemføres yderligere 33 førstehjælpskurser. Mange klubber er allerede blevet kontaktet, og de første kurser i efteråret/vinter er allerede under planlægning.

På kun tre uger er de første 30 kurser allerede landet, og du kan løbende følge med i hvor, og hvornår der er kurser, på denne side.

Hvis I som klub, er interesserede i at være vært for et førstehjælpskursus, så kan I kontakte Anna Karina Gravad, find kontaktinformation til højre på siden her.

Kurserne giver klubben et løft

Det er den generelle opfattelse, at førstehjælpskurserne giver sikkerheden et løft i alle ro- og kajakklubber i hele landet. Og på selve kurserne, bliver underviserne mødt af glade og engagerede kursister.

Når kursisterne kommer hjem, er det med meget bedre viden om bl.a. det at give hjertemassage. Og alle kursusdeltagere skal registrere sig som Hjerteløber og er dermed ikke kun med til at højne sikkerheden i danske ro- og kajakklubber, men også i resten af Danmark.

Læs meget mere om førstehjælpskurserne, via links i højre side.