wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Torsdag d. 21/4 strømmede folk til åbningen af udviklingscenteret for coastalroning i Kolding. Projektet har været under udvikling over en længere periode, og åbningen blev nu en realitet

Af Lennart M. Vestergaard | Billeder: Lennart M. Vestergaard

Kolding Roklubs formand Jesper Hansen bød velkommen og lagde vægt på, at han var rigtig glad for samarbejdet, og at han så frem til, at det endelig så dagens lys.

Kolding kommunes formand for Sundhed og Fritid Birgitte Kragh satte ord på hendes syn på samarbejdet og mulighederne for kommunerne. “Det (red. Udviklingscenteret) passer godt til vores målrettede indsats i kommunen, hvor vi er klar til at spille med”.

DFfR ser mange synergier i projektet, og Sekretariatsleder Bent Jørgensen oplyser at vi med udviklingen tager et nyt skridt for både coastal og dansk roning.

Kolding Roklub har ansat Christian Kiær, som træner i coastalcenteret, der kommer til at være med til at tage i mod, de forhåbentlig mange nye roere som centeret kan være med til at tiltrække.

Projektet er blevet til med støtte fra DIF, Kolding Kommune og Kolding Roklub, samt Trekantområdet Danmark som eventpartner.

Der var mange til åbningen, bl.a. fra højre Thomas Kastrup (Trekantområdet), Bent Jørgensen (DFfR), Peter Ginnerskov (Kolding Kommune) Jesper Hansen (Kolding Roklub) Birgitte Kragh (Kolding Kommune) og Christian Kiær (træner)