wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Læs beretningen fra oplevelsesturene til Limfjorden i 2024

Billeder: bl.a. Johannes Bitsch Pedersen

I sommeren 2024 gik Danmark Dejligst…-turen til Limfjorden. Traditionen tro var der to hold afsted i forlængelse af hinanden, og begge hold fik masser af flotte oplevelser og kilometer bag årerne blev det også til.

Begge rohold, har både været flittige bag kameraerne på turene, men også på tasterne efterfølgende. Således kan vi bringe to beretninger, en fra hver tur, sammen med en række billeder.

Beretning fra tur 1

Citat fra beretningen:
“Næste dag var blæsten træt, den lagde sig slet og ret, og kursen blev sat mod Hvalpsund, hvor vores medbragte madpakker blev nydt.
På hjemvejen var der gratis brusebad til alle, de helt store sluser åbnede sig, kedeligt var det ej, og snakken i bådene forsatte ufortrødent.”

Læs den fulde beretning fra tur 1

Beretning fra tur 2

“Om fredagen gik turen til Hvalpsund Roklub. Vejrudsigten var ikke god, der var varslet kraftige byger og en middelvind på 5-6 m/s fra SV. Vi roede dog ud omkring kl. 10. – Det blev en hård tur med vind og strøm imod og med kraftige byger ind imellem og velvoksne bølger. Da vi nåede Risgårde Bredning løjede vinden dog noget af, regnen holdt op, og vi kom lidt i læ, og bølgerne blev små. Det gav os modet tilbage, og vi valgte at gennemføre turen. Vi nåede alle til Hvalpsund Roklub, hvor der var 2 slingers med plads til alle 8 både.”

Læs den fulde beretning fra tur 2