wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Alle kan være med. Tjek de nye distancer ud på www.8gp.dk

Billeder: Dorthe Jensen, copenhagenloadstar

En velkendt vinterklassiker er tilbage i en ny spændende form. 8GP holdturneringen er blevet gjort coronavenlig. Nu kan deltagerne ikke længere få en fordel af effektive skift i maskinen. Fremover skal alle benytte hvert sit ergometer, og nu bliver deltagerne korrigeret ud fra alder, køn og vægt for at få så jævnbyrdig en konkurrence som muligt.  

Vinterturneringen er en holdturnering, hvor man stiller op for sin roklub, firma, fitness eller 

organisation. Et hold består af 8 eller 4 personer, som hver for sig ror en given distance eller periode på hver sit ergometer. Turneringen afvikles hjemme i den enkelte lokation – man skal altså ikke møde til start på et centralt sted, men ror blot hjemme lokalt.  

Et hold behøver ikke at bestå af de samme 8 eller 4 personer igennem hele turneringen. 

Vinterturneringen udgøres af fem runder, som afvikles i de fem vintermåneder fra november 2020 til marts 2021. Efter hver runde kan man finde sin placering både blandt alle globale deltagerhold, såvel som sin placering blandt de deltagende danske hold. Hver runde består af en unik konkurrenceform. 

Vind et ergometer eller en valgfri plads på et DFfR kursus  

En ekstra grund til at deltage i årets Vinter Otter Grand Prix er præmierne.  

  • C2Shop sponserer hovedpræmien, som består af 2x1 stk. ergometer. Præmien udloddes via. lodtrækning. For hver gang en klub deltager, får man et lod med i puljen pr. roer.  
  • Rundepræmier = trækkes efter hver endt runde. For hver gang en klub deltager, får man et lod i puljen pr. roer.  

Husk og hold afstand, sprit af og glæd jer over, at der er noget som ikke er aflyst.