wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
De to sidste dage har Randers Roklub, Hadsund Roklub og Holstebro Roklublagt et stykke arbejde i at engagere sig i lokalområdet og gøre noget særligt for at samarbejde med skoler.

Dansk Skoleidræt afholder Skoleidrættens Forårsfestival op mod 70 steder rundt om i landet. I Randers er roklubben en del af festivalen, hvor elever fra 6. årgang kunne prøve kræfter med ergometer roning, få instruktion i det korrekte rotag og dyste mod hinanden på sprintdistancer. Alle deltagende elever blev tilbudt 2 måneders medlemskab af klubben, og blev desuden inviteret til klubbens sommerroskole. Dansk Skoleidræt var meget glade for at roklubben var villig til at stille op til et sådan arrangement, og bidrage med en spændende aktivitet.

Hadsund Roklub var for første gang værter for et lokalt Skole OL stævne, som blev afviklet på Hadsund Skole. En fantastisk velforberedt klub, der havde gjort sig mange tanker om programlægning og afvikling. En stor ros for planlægningsarbejdet skal lyde! De frivillige var engagerede og gav eleverne tricks og tips under opvarmningen, og sørgede naturligvis for at de elever, der ikke lige var i gang med at ro konkurrencen også blev underholdt med en ”huske stafet”. Fie Udby var forbi og fortælle om sine oplevelser til OL og vise sin sølvmedalje fra London frem til et meget imponeret og betaget publikum. Og hun overrakte da også medaljer til de vindende klasser.

Skole OL i Holstebro var et multi-eventstævne ved et samarbejde mellem atletikklubben og roklubben, hvor klasserne dystede i begge idrætter på samme dag. Alle 13stk. 6. klasser dystede mod hinanden på samme tid – så der var virkelig liv og glade dage i hallen under konkurrencen.