wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
I Lemvig Roklub har målrettet rekruttering resulteret i et helt fyldt opstartshold til rospinning.

Tre romaskiner i Kvickly en lørdag formiddag, dannede rammen om en sjov event. Der er kommet god gang i rospinningen i Lemvig Roklub, og det har resulteret i nye medlemmer.

Flyvers, plakater og opslag på Facebook
En af Lemvig Roklubs rospinning instruktører, Carsten Lundhus, har brugt DFfRs markedsføringsmaterialer til rospinning, og har sammen med klubbens medlemmer lavet en målrettet indsats i oktober/november måned. Og bingo. Resultatet er opnået. Klubben har fået mindst 10 nye medlemmer, gennem den store indsats. Flere af de øvrige rospinning hold er også fyldt op, fortæller Carsten Lundhus og fortsætter:

”Det har været relativt nemt, at gøre klubben synlig en lørdag formiddag i Kvickly, til det event var det rigtig godt at have markedsføringsmaterialer.

Hvor meget plakater rundt om i byen har givet, er ikke så nemt at svare på.”

For at inspirere ergometerroerne yderligere, har Carsten Lundhus overvejet at lade et hold fortsætte lidt ind i sommersæsonen. På den måde får de nye roere at se, at det også er en mulighed at komme ud og ro på vandet.

Stor hjælp det rigtige sted
For en roklub som Lemvig Roklub, er det guld værd at få hjælp og støtte til at markedsføre sig på et tilbud som rospinning. De markedsføringsmaterialer som klubben har fået fra DFfR, har gjort det store arbejde lidt nemmere for roklubben, og de har med stor succes markeret sig endnu tydeligere på bykortet.

At starte rospinning op fra bunden af, som et struktureret tilbud, er en stor opgave i sig selv. Hvis de frivillige også skal sørge for at designe og printe materialer til at markedsføre tilbuddet, kan det godt gå hen og blive en uoverskuelig opgave. Det er også en af grundene til, at Lemvig Roklub har taget gladelig imod den gratis markedsføringspakke til rospinning som DFfR tilbyder.

Drømmer du også om at starte rospinning op i din klub, men mangler du hjælp eller inspiration til hvordan du skal gribe opgaven an? Så kontakt DFfRs udviklingskonsulent, og hør mere om hvad DFfR kan gøre for dig og din klub.

Se kontaktinformation i højre side ➞