wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Danmarks Rocenter inviterer til selektion af M4-

Billeder: Balint Czucz

Når der fra d. 3.-10. september er VM i Beograd, er det DRC’s ambition at stille en M4- til start.

Vi er i en sæson hvor vi sent får præcist defineret hvilke bådtyper og hvilke mandskaber der skal stille til start til VM. Dette skyldes en højere grad af national konkurrence, og at flere seniorroere satser aktivt på en landsholdskarriere.

For nuværende har vi en fast aftale med Team Danmark om at M1x og M2- er satsningsbåde. I aftalen er der plads til én yderligere båd kan indplaceret som satsningsbåd efter en sommerselektion. Om dette bliver M4- eller M2x ved i endnu ikke, men vi vurderer at gruppen i åben herres samlede niveau er højt nok til, at vi sammensætter et projekt i M4- og afsøger resultatpotentialet for denne.

Hvordan kommer selektionen til at foregå?

Danmarks Rocenter inviterer til en åben selektion mandag uge 25 til mandag i uge 26, 2023 i Hovedcenteret på Bagsværd Sø. Vi er opmærksomme på at der i denne weekend er Holland Beckerregatta og dette vil der tages højde for, for de roere som har planlagt at tage af sted til denne konkurrence.

Har man interesse i at deltage i processen, skal man melde sit kandidatur skriftligt til sportschef Thor Juul Kristensen ([email protected]) og selektionsansvarlige landstræner Jens Vilhelmsen ([email protected]).

Alt efter hvor mange interesserede der melder sig, samt hvilket sportsligt niveau kandidaterne har, vil der kunne ske en forhåndsselektion. Benyttes dette, vil der gives skriftlig besked til vedkommende. Den præcise procedure for selektionsprocessen gives når der er overblik over antallet af roere, ligesom programmerne for de respektive dage udmeldes, når vi har overblik over hvilke roere der melder sig.