wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Vådt vejr er ingen hindring for at have det sjovt

Trods en noget våd vejrudsigt mødte de friske ungdomsroere fra Thisted Ro- og Kajakklub op en mandag i august, klar til aftenens udfordring: Nordea-fonden Challenge. Her skulle ungdomsroerne afprøve og dyste i forskellige bådtyper, lave spændende og sjove konkurrencer og ikke mindst have en rigtig sjov og anderledes ungdomstræning.

Ifølge Anne Marie fra Thisted Ro- og Kajakklub er det væsentligste for dem, at give deres ungdomsroere en sjov og anderledes oplevelse med roning, og ”… så giver det selvfølgelig også noget sammenhold blandt roerne, når vi blander holdene til Nordea-fonden Challenge”. Ungdomsroerne blev blandet på tværs af alder, køn og færdigheder og de blev udfordret i bådtyper de ikke nødvendigvis er vant til at ro i til den daglige ungdomstræning.

Alt i alt havde de et super arrangement i Thisted Ro- og Kajakklub. ”Jeg tror helt sikkert, at Nordea-fonden Challenge har gjort, at jeg får flere til at ro i Edon, sculler og coastalbåden” siger en begejstret Anne Marie.

I Thisted Ro- og Kajakklub har de ungdomsroning for 10-17 årige og de er så heldige at være ca. 9 instruktører plus 4 personer ekstra, som også kan hjælpe til. Instruktørerne deler sig så de ikke alle er til træning hver gang, og på den måde er det muligt for instruktørerne at udfordre ungdomsroerne bedst muligt. Samtidig bliver de forskellige kompetencer blandt instruktørerne sat i spil.

RoBattle sørgede for aktivitetskasse, forslag til aktiviteter, T-shirts og medaljer til arrangementet i Thisted Ro- og Kajakklub.