wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Ny, international coastalregatta ser dagens lys til oktober

Coastalroning udvikler sig hele tiden – i Danmark og internationalt.

Særligt på kaproningsfronten er der i disse år et stigende fokus på udviklingen og positioneringen af rosporten internationalt fra FISA’s side.

Det betyder bl.a., at FISA i år som noget nyt afholder World Rowing Beach Sprint Finals (WRBSF) for landshold udover, at der afholdes det velkendte coastal VM for klubhold i Hong Kong.

World Rowing Beach Sprint Finals er en coastalregatta, hvor både start og slut foregår i løb på stranden. At roerne ikke blot skal sidde i båden, tilføjer et ekstra element, som ikke blot giver en variation i konkurrencen, men også giver en endnu bedre publikumsoplevelse.

World Rowing Beach Sprint Finals afholdes i Shenzhen, Kina 25.-27. oktober, kort før World Rowing Coastal Championships, som afholdes i Hong Kong, 1.-3. november.

Da vi endnu ikke har regattaer i Danmark, der afvikles efter rammerne for Beach Spint, er det besluttet, at coastal DM den 7. september i år vil fungere som iagttagelsesregatta for danske hold, som ønsker at komme i betragtning til at blive udtaget til at repræsentere Danmark.

Er man legalt forhindret (f.eks. deltagelse i andet internationalt stævne), kan DFfR dispensere for krav om deltagelse i coastal DM.

Eventuel rejse og ophold i forbindelse med i World Rowing Beach Sprint Finals vil være for deltagerens/deltagerklubbens egen regning.

Hold der ønsker at repræsentere Danmark til World Rowing Beach Sprint Finals skal give besked til DFfRs coastaludvalg senest 6/9. Coastaludvalget kan også svare på eventuelle spørgsmål.

Du kan finde kontaktoplysninger på Coastaludvalget via link i højre side/ i bunden af siden.