wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Nu løftes sløret for hvem der er nomineret, vinderen afsløres først til Award Night

Blandt et hav af gode, lange og velskrevne indstillinger, er der nu fundet tre endeligt nominerede til titlen Årets Unge Kaproer 2021. Det er en nedsat komité, der finder de tre endeligt nominerede, og udpeger den endelige vinder. Vinderen afsløres først til Award Night 2021, som i år afvikles med Københavns Roklub som vært.
Med titlen Årets Unge Kaproer følger der en specialdesignet nål, som overrækkes af DFfRs protektor H.K.H Prinsesse Benedikte, der naturligt vil være tilstede på selve aftenen.

August Wisholm 17 år, Hadsund Roklub

“August ror singlesculler, men træner altid SAMMEN med de andre hold i klubben. Hans høje sportslige niveau, er en målbar motivationsfaktor i udviklingen af de andre hold. En udvikling August på fornemste vis tager del i.”

I sæsonen 2021 har vi kunnet følge August Wisholm i JM1x, ved både Junior VM, hvor det blev til en femteplads, og Junior EM hvor der bliver til en ottendeplads. Derudover har han i denne sæson, også haft en sølvmedalje med hjem fra Holland Beker. Hjemme i Hadsund, er August et centralt midtpunkt, som både har styr på eget, men også gruppens generelle velbefindende.

August ved Junior EM i München tidligere på efteråret. Foto: Balint Czucz

Bastian Secher 22 år, Roskilde Roklub

“Bastian har altid været en dygtig og dedikeret roer, han stræber altid efter noget der er lidt bedre og så har han en enorm passion og lyst til hele tiden at blive bedre, hvilket hele hans ulykkesforløb jo vidner om. Han har allerede sat hans næste mål OL ’24”

Efter den ulykke, Bastian var ude for i 2020, som kunne have kostet ham hans førlighed, har han kæmpet sig tilbage. Med dedikeret træning og tålmodighed er han nu tilbage, og på et niveau som er højere end før ulykken. I sæsonen 2021 har Bastian som U23-roer, prøvet kræfter med helt store navne, ved World Cup 3, hvor han i A/B-semifinalen roede mod bl.a. Oliver Zeidler og Kjetil Borch i M1x. Godt og vel en måned senere, vandt han bronze ved U23 VM i Račice.

Bastian ved World Cup 3 i Luzern tidligere i år. Foto: Balint Czucz

Isabella Bache 15 år, Roskilde Roklub

“Isabella arbejder hårdt for at opnå hvad hun har sat sig for. Hun gør et godt arbejde med at følge med skolen og lektierne selvom hun kommer hjem kl. 22.”

I 2017 startede Isabella i Roklubben Stevns, men da hun nåede et niveau, hvor træningen i Stevns ikke længere rakte, rykkede hun til Roskilde Roklub. Selvom det klub-flyt, har betydet særaftale med skolen og mange timer i tog frem og tilbage mellem de to sjællandske byer, for at passe træningen. I sæsonen 2021 har Isabella, på trods af en næseoperation, og senere en brækket næse, været med på ungdomslandsholdet og roet JW4x ved Baltic Cup.

Isabella ved Sorø Regatta tidligere på sæsonen.

Hvem af de tre unge roere, som løber med titlen som Årets Unge Kaproer, afsløres ved Award Night 2021, som i år afholdes d. 26. november med Københavns Roklub som vært.