wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Det er gode nyheder for alle danske roklubber, at samarbejdet med Søsportens Sikkerhedsråd om 'Sejl Sikkert' kurser, nu også omfatter ronning

Sikkerhedsudvalget er glade for at annoncere et fantastisk samarbejde med Søsportens Sikkerhedsråd om “Sejl Sikkert” kurser, der nu også omfatter roning.

Vi tilbyder gratis kurser i brugen og vedligehold af redningsmidler, og dette er en mulighed, I ikke bør gå glip af.

Samarbejdet, der blev etableret tidligt i 2023 og annonceret på HGF 2023, har ført til, at der nu er “Sejl Sikkert” instruktører med erfaring inden for rosporten.

Vores undervisning bygger på Sikkerhedsudvalgets undervisningsmateriale om “Vedligehold af Oppustelige Redningsveste” og “Sejl Sikkert”, og kurset fokuserer på både teoretisk og praktisk undervisning om det redningsudstyr og de udfordringer, man typisk står over for i klubberne.

Vores model for kurset indebærer, at en klub melder sig som værtsklub og inviterer et passende antal deltagere fra naboklubber. Det er en fantastisk mulighed for at styrke sikkerheden i jeres klub og dele vigtig viden om korrekt brug og vedligeholdelse af redningsmidler.

Hvis du er interesseret i at høre mere om denne unikke mulighed, så kontakt Jørgen Grastrup-Hansen fra Lindenborg Roklub, der også er medlem af Sikkerhedsudvalget.

Du kan nå ham via e-mail på [email protected] eller sende en SMS til telefon nummer 30644623.

Deltag i “Sejl Sikkert” kurset og vær med til at gøre rosporten endnu sikrere, samtidig med at du lærer færdigheder, der kan redde førlighed og menneskeliv.