wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Velkommen til det første Open Nordic 20 marts 2021 Indoor Rowing Championship

Mens hele verdenen er sat på mere eller mindre stand by, så sadler Nordisk Roforbund på det der kan lade sig gøre – eKaproning. Det er Holstebro Roklub og DFfR’s Sekretariatet i fællesskab, der løfter opgaven med at arrangere og afvikle regatta for alle ergometer roere.

Datoen er den 20. marts 2021. Alle med adgang til et Concept2 roergometer udstyret med PM3/PM4/PM5 monitor kan deltage. Der er løb både for juniorer, seniorer og masters. Medlemskab af en roklub er ikke påkrævet for deltagelse.

Spred budskabet

Den komplette regattainvitation inklusiv løbsliste fremgår her på siden både på dansk, engelsk og tysk. Sidste tilmeldingsfrist er 10. marts 2021 og det er ikke muligt at eftertilmelde. Hjælp os derfor med at sprede budskabet rundt i dit netværk, så vi får flest mulige til start.

Stærk kommentator duo

Vanen tror hjælper C2Shop med livestream fra stævnet. Til dette event bliver der skruet op for blusset, og det er et internationalt kommentatorhold der står bag mikrofonerne. Paul Castle er kommentator for det internationale roforbund, World Rowing samt mangeårig stemme til regatta i Luzern. Den anden del af duoen er Hans Thor Kristensen, som vand OL guld i Athen 2004 med Guldfireren. Sammen vil de kommentere alle løb både på engelsk, dansk og tysk.

 

 • Tilmelding til Open Nordic Indoor Rowing Championship 2021
  Klik her
 • Læs hele regattainvitationen på dansk
  Klik her
 • Læs hele regattainvitationen på engelsk
  Klik her
 • Læs hele regattainvitationen på tysk
  Klik her
 • Kontakt:
  Anna Karina Gravad
  Projektleder
  Tlf.: +45 21 26 89 82
 • Dansk Forening for Rosport
  Følg os Facebook