wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Nu har du mulighed for at indstille en klub, en træner eller en ung kaproer

Efter en aflysning i 2020, vender DFfR Award Night tilbage i 2021, hvor Københavns Roklub har den fine værtsrolle d. 26. november. H.K.H. Prinsesse Benedikte deltager ved arrangementet og vil være med til at uddele to af de i alt fire priser der skal uddeles.

Men ingen Award Night uden priser at uddele, og uddele priser kan vi kun, hvis vi får indstillinger fra jer. Derfor har du fra nu og frem til d. 22. oktober, mulighed for at indstille i en, eller flere af de nedenstående kategorier.

Indstil en klub, en træner eller en ung roer

I modsætning til tidligere år, så åbner vi i år op for alle tre indstillingsformularer på samme tid, og formularerne lukker også på samme tid i år.

Vil du indstille et klubinitiativ, så kan du gøre det her

 

Vil du indstille en træner til Årets Træner 2021, så kan du gøre det her

 

Vil du indstille en ung roer til Årets Unge Kaproer 2021, så kan du gøre det her

 

Alle tre indstillingsformularer er åbne fra nu og frem til d. 22. oktober, så det er bare med at komme til tasterne. Du kan indstille lige så mange forskellige klubber, trænere eller roere som du har lyst til, og du må selvfølgelig også indstille i flere kategorier.

Ved arrangementet skal der også uddeles pokal og præmier til vinderne af årets Motionsturnering, som er administreret af roinfo.dk.

Som noget nyt, vil roere der har været en del af det danske ungdomslandshold, og har repræsenteret Danmark ved et af de seks internationale stævner der har været i 2021, kunne købe billet til halv pris. Billetlink findes her på siden.

Præmier til nominerede og vindere ved Award Night 2021, sponsoreres bl.a. af: