wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Det Nordjyske Ronetværk tog godt imod nyt netværksmødetilbud

Svaret på ovenstående spørgsmål er: man sørger for relevant indhold og gode oplæg.

37 deltagere fra 10 forskellige danske roklubber i Nordjylland, havde i tirsdags fundet vej til Randers Roklub for at deltage i et ronetværksmøde i Nordjysk Ronetværk.

Og det specielle ved det?

Helt kort, så var det indholdet og dagsordenen på netværksmødet der havde fået et twist. Aftenen var nemlig båret frem af workshops/oplæg, tilrettelagt af DFfRs sekretariat, og med et klart mål om, at give deltagerne ’noget’ med hjem.

Deltagerne havde blandt andet mulighed for at høre om forsikring, fremtiden for dansk roning, rekruttering og andre emner, som de selv havde været med til at vælge, da de tilmeldte sig netværksmødet.

De forskellige oplæg blev afholdt af både medarbejdere fra sekretariatet, men også Jan Poulsen fra DFfRs hovedbestyrelse var klar med et oplæg, det samme var Thorsten Ramstrup fra Københavns Roklub som fortalte om det forsikringsarbejdet der er i forbundet.

Fra forsikring til Sportsroning - emnerne var godt blandede på netværksmødet

Hvordan så programmet ud?

18:00-18:30 – Fælles til ronetværkets relevante emner

18:35-19:15 – Dialogværksted 1 (workshops/oplæg)

19:15-19:30 – Pause

19:30-20:00 – Fælles praktisk workshop (frivillig)

20:00-20:45 – Dialogværksted 2 (workshops/oplæg)

20:45-21:00 – Afslutning

Tilbuddet om at få en aften som denne, er sendt ud til alle de ti ronetværk i Danmark, det Nordjyske var det første til at gribe bolden, og ud af det fik de en aften med masser af ny viden og inspiration til det fortsatte arbejde hjemme i klubberne.

Dem der hørte om forsikring fik bl.a. understreget hvor vigtigt det er at have styr på egne forsikringer når man er roer.