wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Herunder kan du følge U19 landsholdet ved U19 EM i Brive-la Gaillarde, Frankrig

U19 landsholdet er sendt til Sydfrankrig, hvor de tager hul på den internationale kaproningsæson for ungdomslandsholdene med U19 EM.

Mesterskaberne er opbygget således, at der fredag eftermiddag er lodtrækning om starttider for lørdagens indledende løb. Danmark stiller med to hold, JW2x og JM2-, og i følge tidsplanen skal begge hold ro indledende mellem kl. 10.15 og 10.30 lørdag formiddag.

På siden her vil vi holde dig opdateret på, hvordan det går de to danske både i Frankrig i weekenden. Husk at du også kan følge med på Facebook og Instagram.


 

Opdatering lørdag kl. 12.12:

I JW2x B-finalen har vi nu Frida Werner Foldager (Roskilde) og Caroline Bork Terkelsen (Lyngby Dame) igennem. De to slutter på 5.pladsen og dermed bliver de overall nr. 11. ved dette års U19 EM 2023. 

Foto: Mai Søgaard

Opdatering søndag kl. 12.15:

Nu har vi JM2- med Simon Madsen og Hjalte Westeraa (begge Lyngby) gennem B-finalen. Her ror de op gennem feltet og lukker med en stærk slutspurt som sikrer dem førstepladsen.
Dermed lukker de deres deltagelse i dette års U19 EM med en samlet 7.plads. 

Foto: Mai Søgaard

Opdatering lørdag kl. 15.00:

I JM2- er Simon Madsen og Hjalte Westeraa (begge Lyngby) under et sekund fra at nappe den sidste billet i A-finalen, men de slutter på 3. pladsen og går dermed i morgendagens B-finale.

I JW2x må Frida Werner Foldager (Roskilde) og Caroline Bork Terkelsen (Lyngby Dame) se sig henvist til 5. pladsen i deres opsamling. Det betyder at pigerne ror B-finale i morgen, søndag.

Opdatering lørdag kl. 10.40:

I JW2x indledende slutter Frida Werner Foldager (Roskilde) og Caroline Bork Terkelsen (Lyngby Dame) på 5. pladsen. De to havde samme vilkår som drengene. Så de må også en tur omkring opsamling lørdag eftermiddag.

Opdatering lørdag kl. 10.37:

I det indledende løb i JM2- slutter Hjalte Westeraa og Simon Madsen (begge Lyngby) på sjettepladsen. Kun nr. 1 gik direkte videre, så de to skal omkring eftermiddagens opsamlingsløb.

Opdatering fredag kl. 17.43:

Der har nu været lodtrækning om lørdagens indledende heats.

I JM2- ror Hjalte Westeraa og Simon Madsen (begge Lyngby) indledende kl. 10.20, hvor de skal møde GRE | SLO | POL | FRA | AUT

I JW2x ror Frida Werner Foldager (Roskilde) og Caroline Bork Terkelsen (Lyngby Dame) indledende kl. 10.30, her skal de møde LTU | POL | SUI | ESP. 

I begge løb gælder det at kun nr. 1 går direkte videre.