wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Tirsdag d. 16. maj og onsdag d. 17. maj blev der afviklet lokale Skole OL ro-stævner i hhv. Lyngby og Køge. Lyngby og Køges stærkeste klasser skulle findes!

Det var en masse forventningsfulde og spændte elever der mødte op i Lyngby Hallen i onsdags da Lyngby Roklub afviklede deres lokale Skole OL ro-stævne. 166 elever fra 7 klasser var mødt op for at dyste om at blive Lyngbys Stærkeste Klasse. Eleverne fra Hummeltofteskolen havde været på besøg i Lyngby Roklub forinden for at træne det korrekte ro-tag og de hurtige skift. Eleverne fra Virum Skole måtte bruge opvarmningstiden på at øve ro-taget og de hurtige skift og noget tyder på, at de fandt den helt rigtige teknik og taktik frem.

Da de indledende heats var roet skulle tre ud af fire klasser fra Virum Skole i A finalen. Finalen var en spændende affære og der blev kæmpet og heppet til det sidste. Det blev dog 7. b fra Virum Skole der løb med sejren og den direkte kvalificering til finalestævnet ved Skole OL i juni.

En stor ros skal lyde til Lyngby Roklub og ungdomslandstræner Niels Henrik Stene, som var med til at give eleverne en fantastisk dag.

Torsdag var det elever fra Køge Kommunes skoler der skulle dyste i maskinerne. Køge Roklub havde linet op til et brag af et stævne i hallen på Vemmedrupskolen, hvor 150 elever fra Vemmedrupskolen, Hastrupskole, Ejby Skole og Holmebækskolen skulle dyste. Forud for konkurrencen havde flere af skolerne i samarbejde med Køge Roklub arbejdet med Attention… Go!, som en del af Åben Skole.

6. klasserne blev sat i maskinerne først og dystede om at blive den hurtigste klasse på de 4000m. Det blev 6. a fra Vemmedrupskolen der løb med sejren blandt 6. klasserne. I dysten blandt 7. klasserne var der kamp til stregen og parallelklasserne fra Vemmedrupskolen var i tæt kamp om at blive de hurtigste. 7. b løb med sejren og er dermed direkte kvalificeret til finalen ved Skole OL i juni.

Tak til Køge Roklub for en rigtig god dag og et flot arrangement. Vi glæder os til at se eleverne til landsfinalen i Danmarks Stærkeste Klasse i Aarhus i juni.