wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Dansk Forening for Rosport præsenterer det nyeste koncept, eRoning Games, der bringer teknologi, konkurrence og roning sammen på en unik måde for både roere, arbejdspladser og motionister.

Er du klar til at opleve fremtiden indenfor indendørs roning? Den 25. november 2023 lancerer Dansk Forening for Rosport et nyt koncept kaldet eRoning Games.

En konkurrence hvor der er åbent for alle, uanset tidligere roerfaring. Dette betyder, at målgruppen er bredere end nogensinde før. Uanset om du er en erfaren roer, ror i fitnesscenteret eller er nybegynder, kan du blive en del af denne spændende digitale roningsevent. Det handler om at bringe folk sammen og dele glæden ved roning i en ny og tilgængelig form. Så uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, er eRoning Games stedet, hvor du kan udfordre dig selv og opleve kaproningens spænding på en unik måde. Tilmeld dig i dag og vær med til at skrive historie i eRoning Games 2023!

eRoning Games er det ultimative sted, hvor roning og teknologi mødes. Det er et online kaproningsevent, hvor deltagere konkurrerer fra deres eget valgte sted – det kan være hjemme fra klubben, deres bopæl, arbejdsplads eller fitnesscenter. Alt, hvad du behøver, er en romaskine, en computer med USB port, et usb kabel der passer fra din computer og ind i PM5’ens USB-B port samt adgang til internettet.

Sådan fungerer det:

Formatet for eRoning Games er enkelt og spændende. Løbene afvikles i realtid, og resultaterne bliver tilgængelige umiddelbart efter, at løbet er afsluttet. For at sikre en fair konkurrence skal alle deltagerne fuldføre deres løb, før en afgørelse kan træffes.

Mange kategorier at vælge imellem:

eRoning Games tilbyder en bred vifte af kategorier og vægtklasser, så alle kan deltage uanset alder, køn eller erfaring. Løb 100, 115, 116 og 132, defineres ud fra en handicapberegner baseret på alder, køn og vægt. Det eneste, du skal gøre, er at angive din vægt i indtastningsfeltet på regattahæftet.

For letvægtsløb skal deltagerne indsende billeddokumentation af deres indvejning, som normalt foretages 2 timer før løbet. Dette skal sendes til [email protected].

Tag din træningsmakker med på eventyr: eRoning Games er også en fantastisk lejlighed til at styrke samarbejdet med din træningsmakker. I kan sammen konkurrere fra jeres foretrukne sted om og dele spændingen ved eRoning Games om end I stiller op fra klubben, bopælen, arbejdspladsen eller fitnesscenteret.

Så reserver d. 25. november 2023 i din kalender og glæd dig til en dag fyldt med konkurrence, spænding og roning i en helt ny dimension. Vi ses ved romaskinen!