wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Brug din tid fra DM til at lave en VM-indberetning. Måske bliver du udtaget.

Danske Mesterskaber 21. januar i Gladsaxe Sports Center har netop fået en sanctioned event godkendelse af World Rowing. For roere, som er interesseret i World Rowing Indoor Championship den 25-26. februar 2023 og som IKKE rejser til Toronto, Canada betyder det, at de kan bruge deres resultat fra DM til at lave en VM-indberetning og måske opnå én af de 15 kontinentale pladser, der tildeles til roere som deltager i VM online hjemme fra.

Til DM betyder det, at alle roere skal:

  • Dokumentere deres ID med enten sygesikringskort, studiekort, kørekort eller pas.
    Dette skal forevises ved indgangen til konkurrenceområdet.

Hvis du ønsker at bruge din tid fra DM til at lave en VM-indberetning, skal du starte med at udfylde formularen nederst på siden her.
Dette skal du gøre INDEN DM. Deadline er den 20. januar kl. 24:00
Når du udfylder nedenstående formular er det IKKE en registrering til World Rowing. Men vi har brug for din mailadresse for at kunne koble dit resultat i de data vi skal aflevere til World Rowing.

Roere, der ønsker at lave en VM-indberetning skal selv indberette eget resultat i World Rowings entry portal. Se link ude til højre. DM-resultaterne vil være tilgængelige i World Rowings entry portal senest 5 arbejdsdage efter DM. Deadline for indberetning af resultater til World Rowing er 01. februar 2023.
Roeren afholder selv indberetningsgebyr til World Rowing.

Nærmere info omkring VM-indberetning vil blive udsendt til alle mandskabsledere.

Indtast dine oplysninger i formularen herunder. Oplysningerne skal bruges for at kunne koble dit resultat i de data vi skal aflevere til World Rowing.

Når du udfylder nedenstående formular er det IKKE en registrering til World Rowing

Name
Hvis du ror senior A herrer, så skriver du det. Hvis du ror Masters WLW50-54 så skriver du det.