wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
En ny samarbejdsaftale mellem Danmarks Rocenter (DRC) og Athletes Own garanterer at roerne på senior- og ungdomslandsholdene bliver godt klædt på op til Tokyo 2020.

Af DRC Pressechef Svend Bertil Frandsen

Når landsholdet i næste måned stiller op til første World Cup i Beograd, så bliver det ikke kun sæson-debut i international henseende, men det bliver også første gang, at landsholdet stiller op i en helt ny trikot produceret af Athletes Own.

Danmarks Rocenter (DRC) har nemlig indgået et ny samarbejde med Athletes Own gældende fra 1.april 2018 – 30.juni 2020, der indbefatter levering af konkurrencetrikot til både senior-landsholdet og ungdoms-landsholdene. U-19 landsholdet stiller for første gang op i den nye trikot ved U-19 EM i Gravelines (FRA) i slutningen af maj. Dragterne til landsholdene er designermæssigt beslægtede men med synlige forskelle.

Sportschef Finn Trærup-Hansen glæder sig over, at den nye aftale er kommet i hus og siger: ”Vi ser frem til at præsentere de danske landshold i nye konkurrencedragter fra Athletes Own, når der kommer gang i årets mesterskaber og World Cups. Athletes Own har udviklet dragterne i nært samarbejde med landsholdsroere, der således kan føle sig hjemme i dragten fra starten af. Et samarbejde mellem landsholdet i roning og et dansk firma, der har sine rødder i roning og producerer i Danmark, er spændende. Det vil være med til at skabe gode forhold for både dansk landsholdsroning og dansk roning generelt”, siger Finn Trærup-Hansen.

Hos Athletes Own, som etablerer en web-shop til bestilling af landsholdstrikoter for roerne på ungdomslandsholdene, betragter man det som en kvalitetsstempling, at indlede et samarbejde med DRC og partner i firmaet, Antoine Lauritzen siger: ” Vi ser sådan på det i Athletes Own, at det at designe og producere en landsholdsdragt er den ultimative næstbedste oplevelse for os, når vi nu ikke selv deltager aktivt i div. konkurrencer. At atleterne og Danmarks Rocenter har valgt os som supplier af landsholdets nye kampuniform, er den største anerkendelse, vi som firma kan opnå. At blive anerkendt på hjemmebane. Det er som at have vundet en kæmpe pris”, siger Antoine Lauritzen.

Udover det nye samarbejde med Athletes Own omkring levering af trikoten til landsholdenes konkurrencer, så fortsætter Dansk Forening for Rosport og Danmarks Rocenter det mangeårige samarbejde med New Wave om levering af Craft-beklædning til landsholdet.