wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Sorø Roklub som i år kan fejre sin 100års fødselsdag var vært ved den officielle standerhejsning i DFfR-regi

Billederne er venligst udlånt af Sorø Roklub.

Lidt forsinket bringer vi nu nyheden fra den officielle standerhejsning 2018.

Søndag d. 25. marts var Sorø Roklub fyldt med liv og energi, da de i år skulle varetage værtskabet for DFfRs officielle standerhejsning.

Det var Uffe Søgaard som skulle hejse den blå stander i roklubben, derudover bød dagen på taler fra bl.a. formand for Sorø Roklub Bjarne Hjort og Thomas Ebert, der repræsenterede DFfRs Hovedbestyrelse.

Der var mødt mange mennesker op i Sorø Roklub for at deltage i standerhejsningen, og samtidig hjælpe roklubben med at tage hul på deres jubilæumsår.

I år fylder Sorø Roklub rundt, nærmere bestemt 100år, og udover den officielle DFfR standerhejsning har Sorø Roklub et tætpakket jubilæumsår foran sig.

Ved den officielle standerhejsning var det Thomas Ebert, der var afsted som repræsentant for Hovedbestyrelsen. Det var også ham der overrakte det nye langtursflag til roklubben

Der var mødt mange op for at deltage i standerhejsningen, og Sorø Roklub kunne også døbe hele tre nye både. Hvoraf den ene båd er den single sculler, som Fie Udby vandt OL-sølv i, i 2012.

Derudover kunne Sorø Roklub døbe en ny dobbelt sculler, samt en ny gig-båd.

Jens Øbro, morgenroer, døbte den nye dobbeltfirer som fik navnet 'Tusindfryd'
Formand for Kultur og Fritid Bo Christensen døbte den tidligere OL sculler, som nu hedder 'Splint'
Borgmester Gert Jørgensen døbte den nye dobbelt sculler 'Victoria'

Udover en officiel fejring af fødselsdagen til sommer, skal klubben, som alle andre år, også være vært for Sorø Internationale Regatta, som i år også omfatter Junior Nordic Open. Og lidt senere på året skal Begynderkaproningen afholdes.