wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Kalundborg Fjord dannede rammerne for Danish Coastal Open og regattaens seks kilometer lange bange

Lørdag den 3. september klokken 10 til 16 afvikler DFfR, i samarbejde med Kalundborg Roklub, det fjerde Danish Open Coastal (uformelt DM i coastalroning) på en bane ved Gisseløre i Kalundborg Fjord.

Danish Open Coastal tæller i år samtidig som kvalifikationsløb for ranking til VM i coastal, som afholdes i Monaco til oktober.

Der ros på en seks kilometer lang bane med vendinger omkring bøjer, hvor der kæmpes i roning i bølger, bøjevendinger og styring på en udfordrende bane. Alle både i samme løb starter samtidigt.

DOC
Der konkurreres i klasserne Single (C1x), Double (C2x) og firer med styrmand (4x+), så der er lagt op til nogle meget spændende løb, når 25 hold af coastalroere mødes for at dyste mod hinanden og sig selv. Nogle roere og hold er meget erfarne inden for coastalkaproning med deltagelse i bl.a. VM, mens andre deltager i coastalkonkurrence for første gang.

Coastalkaproning er fortsat et sted, hvor ”top og bund” kan mødes i fælles konkurrence – og hvor alle får noget ud af det. Ofte oplever man flere løb i løbene. Så kom og oplev den helt specielle stemning og fællesskab, som kendetegner konkurrencer i coastalroning. Løbene kan opleves på tæt hold fra stranden, eller i sejlbåd, hvis vejret tillader det.

DOC

DOC

DOC

Alle fotos: Eurow.dk.