wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Mandag d. 26. februar dannede Idrætscenter Vest i Holstebro rammen om årets første Skole OL stævne. Ikke færre end 370 skoleelever fra 5.-7. klasse var samlet for at dyste i Skole OL disciplinerne roning og bueskydning.

Det var en gruppe frivillige roere fra Holstebro Roklub der, ledet af Søren Madsen, stod i spidsen for at afvikle ro-konkurrencerne for 6.-7. årgang. Her skulle eleverne dyste i distancen 4000m, hvor der både i de indledende heats såvel som i finale heatene blev gået til den! Der var en plads til Skole OL finalen i Aarhus på spil.

I konkurrencen for 6. klasserne dystede elever fra otte forskellige klasser fra Holstebro Kommune. I konkurrencen blandt 7. klasserne stillede seks klasser op til dyst.

Blandt 6. klasserne blev det lige akkurat 6.a fra Den Kristne Friskole der løb med sejren, mens det hos 7. klasserne var 7.a fra Ulfborg Skole, der tog billetten til finalen i Aarhus i juni. Samme klasse som sidste år vandt lokalstævnet i Holstebro, og som præsterede en flot sølvmedalje ved Skole OL finalen 2017.

Udover roning skulle 5.-6. klasse konkurrere i bueskydning, hvor der også var finalepladser på spil. Dagen blev afsluttet med en flot præmieoverrækkelse, hvor de vindende klasser modtog klapsalver og fik medaljer om halsen.

Alt i alt en begivenhedsrig dag for eleverne, hvor de fik oplevet at være en del af Skole OL og dyste på tværs af klasser og skoler.

Vi ønsker eleverne held og lykke til Skole OL finalen i Aarhus til juni!

Kontrollanter fra Holstebro Roklub sikrer at alle elever kommer i romaskinen. 7. a fra Ulfborg Skoler vinder for 2. år i træk lokalstævnet i Holstebro.