wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Nu lancerer World Rowing en virtuel ergometerkonkurrence i stil med 8GP - Det gælder om at ro 1000 meter så hurtigt som muligt!
“Are you in?” – Sådan lyder sloganet fra World Rowing, der for andet år i træk afholder den virtuelle sprint-turnering. Hvorend man befinder sig i verden, uanset hvem og hvor gammel man er, så kan man deltage i World Rowing Indoor Sprints 2017, der afholdes fra den 10. til 12. marts 2017. Turneringen handler om at udfordre sig selv og sine rokammerater til at ro 1000 meter så hurtigt som muligt på ergometer.

Indoor Sprints 2017 er den første internationalt anerkendte, virtuelle ro-begivenhed af dens slags, og sidste år deltog mere end 4000 roere fra 52 nationer. Størst var deltagelsen fra USA, der indsendte mere end 1000 tider.

Og det er mangfoldigheden, der er i højsædet under World Rowing Indoor Sprints 2017, da alle fra både begynder til elite, fra juniorer til masters og også para-roere kan deltage. Sidste år var den yngste deltager seks år gammel, og den ældste deltager var 87. Om romaskinen står derhjemme, i træningscenteret, i roklubben eller på gaden, så kan man deltage i World Rowing Indoor Sprints 2017, og der er medaljer på spil til de tre bedste tider i hver kategori, hos både mænd og kvinder.

Du kan finde flere detajler og formalia om konkurrencen her på siden.

Foto: Courtesy of Worldrowing.com