wave Created with Sketch.
I Thorsminde kan du booke en udstationeret coastalbåd (C2x) som ligger i Havet og Fjordens Hus

Havet og Fjordens Hus | DFfR Coastal Rowing Center | Thorsminde Coastal Roklub
Skolegade 25, Thorsminde
6990 Ulfborg

Tilsynsførende for DFfRs udstationerede båd i Thorsminde Coastal Roklub:
Gitte Krog Pedersen
@: [email protected]
Tlf.: +45 30 28 72 79

Udstationeret coastalbåd i Thorsminde Coastal Roklub/Havet og Fjordens Hus

Thor – C2x med kulfiberårer inkl. manuelt oppustelige redningsveste.


Overnatnings- og indkøbsmuligheder

Ved Havet og Fjordens Hus er det muligt at indkvartere og overnatte mod betaling. Havet og Fjordens Hus ejes og driftes af Holstebro kommune, og der vil som oftest kunne aftales indkvartering i Havet og Fjordens Hus ved roning ud fra TCR. Når roere indkvarterer i Havet og Fjordens Hus opkræves et gebyr på kr. 125,00 pr døgn pr. roer.
Der tilbydes luksus primitiv overnatning i sovesale/soverum i Havet og Fjordens Hus, der er mulighed for indkvartering af ca. 65 personer.
Ved booking kontakt serviceleder Rikke Nygaard, telefon 9611 6971, [email protected]

Thorsminde Coastal Roklub har ikke egne klublokaler, men ved behov benyttes faciliteter i Havet og Fjordens Hus. Derudover er der mulighed for at overnatte på en nærliggende campingplads.

Se mere om foreningsophold (gruppe eller individuelt) i Havet og Fjordens Hus

Lokale råvarer – bragt til døren
Vi har lavet fortrinlige aftaler med leverandører i lokalområdet, så I kan få en autentisk oplevelse. Den lokale fiskemand og købmanden tilbyder at levere friske madvarer lige til døren under jeres ophold i Havet & Fjordens Hus.
For denne mulighed – kontakt og aftal med serviceleder Rikke Nygaard, Havet og Fjordens Hus,
telefon 96 11 69 71, [email protected]

Særlige forhold:
Adgangen til roning på Vesterhavet sker via udlægning af både direkte fra stranden, – som regel af praktiske årsager på nordsiden af slusekanalens udløb i Vesterhavet. Roning på Vesterhavet afhænger meget af roernes faglige og tekniske formåen og kunnen, ligesom vejr, vind, strøm og bølger selvfølgelig sætter dagsordenen.
Thorsminde Coastal Roklub ror fortrinsvis på Nissum Fjord, der også kan vise ”tænder” og være motiverende for coastalroning.

Gå på opdagelse i området

På det interaktive kort herunder, kan du gå på opdagelse i farvandet omkring klubben. Her kan du se hvor klubben ligger, hvor der er eventuelle overnatningsmuligheder, hvor de nærmeste indkøbsmuligheder er. Du kan også se indtegnede roruter, men vær opmærksom på at de indtegnede ruter blot er vejledende. Så vidt som muligt, kan du også se hvor der er særlige områder man skal være opmærksom på, dette kan du se under punktet særlige forhold.

(for at se kortet i stor størrelse skal du blot klikke på [ ] -symbolet i øverste højre hjørne*.

*Kortet er vejledende, du skal altid rådføre dig om det farvand du ror i, hos den tilsynsførende, eller i den pågældende klub.